Кой е точният автомобил? Моля за съвети

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Кой е точният автомобил? Моля за съвети

Мнениеот stefan4o » Пет 08 ное 2013 21:17

Човекът иска да му остава и по някой лев да живее все пак бре. Да няма наборите му да ядат и пият по дискотеките, а той да ги гледа през стъклото на новия си Пасат ЦЦ, щото не са му останали пари за кафенце. Е@ати темата.
Тия доходи за нищо ги нямате. Нашия доход на месец с жена ми е стигал и до 2000 лева, аз да не трябва да карам новия Пасат 7 по тая логика? :screwy
Вдъхнових се най-накрая да пусна една тема, която отдавна исках...

Последна промяна от stefan4o на Пет 08 ное 2013 21:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пет 08 ное 2013 21:17

dimovip написа:Не се шегувай момък... с тоя месечен доход бих изчакал още малко и бих се метнал на Пасат ЦЦ.Кви са тея голфове какво нещо....

:bowdown :h020 :c010

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 08 ное 2013 21:37

В този раздел всеки си предлага мечтите и въжделенията на другите ... :c010 :mhihi
и да не съм Офф че пак ще ми се карат, предлагам на момчето да си купи двуместен роудстар кабрио по-негов избор.

Последна промяна от forski на Пет 08 ное 2013 21:39, променено общо 1 път.

ventsi34
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: 1900 TDI BLS

Мнениеот ventsi34 » Пет 08 ное 2013 21:38

Извинявам се ако съм ви досадил нещо. Благодаря за коментарите, с които ми казвате да покарам ще го направя разбира се, но все пак искам да разбера към какви двигатели да се насоча, а и каквото и да ми казвате със 10-тина километра каране на един автомобил няма как да го усетиш за това търся мнения от хора, които са карали и ремонтирали такива коли, че много могат да ти говорят тези, които продават колите. ;) Ето, че и макар наистина малкото смислени коментари се ориентирах, че добрия мотор по това време (2004г.) е 105к.с. 1.9 и моделите за мен са Octavia и Golf 5. Разберете ме, че няма как да търся кола когато се лутам между 20 модела и никакви идеи за двигател няма как да стане. Аз търся от вас няколко съвета за тези модели и поддръжките им и такива неща, които няма как да разбера.

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 08 ное 2013 21:42

Добър е мотора Венци, препоръчвам ти го като човек който е карал няколко години VW с такъв двигател, малко е шумен и при нас имаше повишен разход на масло до почти два литра на 15хил.км но дали това е тенденция не знам!
За някой този разход на масло е нормален, за мен не е, на 160хил.км (реални) на колкото го здадохме и взехме следващия автомобил, турбината и маховика му бяха все още здрави.Разхода на гориво варираше м/у 6-7л.100км. но автомобила се караше юнашката.
Ако ще правиш по 15-20хил.км на година и ще използваш автомобила само за лични нужди които не са свързани с кръстосване на родината на длъж и шир, аз бих търсил бензинов автомобил.

Потребителски аватар
steni
Автомобил: Passat_b5
Двигател: ADR 98

Мнениеот steni » Пет 08 ное 2013 22:34

Здравей колега, преди да питаш хипотетично, кой автомобил с кой мотор са добри и "лоши" прецени сам за себе си за какво ще го използваш и ще намериш отговора. С парите в джоба и повече търсене ще намериш и автомобила. Успех.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Съб 09 ное 2013 5:59

stefan4o написа:Човекът иска да му остава и по някой лев да живее все пак бре. Да няма наборите му да ядат и пият по дискотеките, а той да ги гледа през стъклото на новия си Пасат ЦЦ, щото не са му останали пари за кафенце. Е@ати темата.
Тия доходи за нищо ги нямате. Нашия доход на месец с жена ми е стигал и до 2000 лева, аз да не трябва да карам новия Пасат 7 по тая логика? :screwy

Да, ама човека сам изкарва колкото вас двамата, а на 21 не вярвам да го душат 2 деца и жената... и сметките за тока и т.н...И ок, прекалих малко, ама може и едно пасатче 6 поне, макар, че е друго пред дискотеката да спре пасат цц, макар и само да седиш в него :mhihi

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 09 ное 2013 8:03

Форски и Димовип, добре, че момчето изглежда разумно и шансът да ви се върже на глупостите е малък ... Да си купиш възможно най-хубавата кола, която можеш да си позволиш ... "На гол тумбак - чифте пищови".

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Съб 09 ное 2013 10:51

:death

Последна промяна от Freakylol на Съб 09 ное 2013 11:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Съб 09 ное 2013 10:57

А защо след като човека потърси помощ с избора си между 3-4 конкретни модела всички започнаха да му правят сметка на парите и да му дават някакви съвети, които той не е искал?
Това е най-тъпия и най-български коментар ... "аз ако имах твоите пари" ами .. направете така, че да имате дохода на човека и си купете нова кола.

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Съб 09 ное 2013 11:59

myrshavija написа:Форски и Димовип, добре, че момчето изглежда разумно и шансът да ви се върже на глупостите е малък ... Да си купиш възможно най-хубавата кола, която можеш да си позволиш ... "На гол тумбак - чифте пищови".

г-н будна форумна съвест, може ли да ми цитираш мнението в което го съветвам да си купи възможно най хубавата и скъпа кола която може да си позволи?

ventsi34
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: 1900 TDI BLS

Мнениеот ventsi34 » Съб 09 ное 2013 13:36

Вижте ся пичове именно, защото съм на 21 ми простоят много скъпи неща в живота. Може сега да нямам жена и деца но това не означава, че не мисля да имам, а както всеки един от вас знае то не е само да ядете с тази жена трябва да има къде да живеете, а и ремонтчета трябват едно друго. Това всичко са много скъпи неща и предпочитам да се подготвям малко по-малко за такива неща, а не да давам всичките са парички за автомобил. Вярно мога да си взема нова кола, с която да се фукам пред дискотеките ама после в колата ли ще живея или цял живот обвързан с банки? Както по рано написах нямам нужда от излишни напъвания и даване на пари на вятъра за това се насочих май главно към Octavia или Golf 5 (зарди по-евтината поддръжка). Мисля, че съм преценил добре какво ми е нужно и съм написал моделите, които ме интересуват. Моля да насочим коментарите главно към тези модели.

П.П.
Ако исках да се фукам по дискотеките щях да взема някакво BMW или Audi, защото честно казано това се забелязва.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Съб 09 ное 2013 17:10

Ти мислиш по трезво от 85 процента от регистрираните по форумите :) То човек неможе да се пошегува с такива съфорумници. Явно всичко трябва да е насериозно, а като ще е така съвета ми е да се огледаш за голфче, комбитата не са вече толкова грозни като едно време.

Потребителски аватар
plamikcho
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BLS 2007

Мнениеот plamikcho » Съб 09 ное 2013 17:24

Към автора на темата - поздравления за начина ти на мислене :bowdown . Би било хубаво повече хора на твоите години да мислят по този начин. Че и на повечко години също.

По темата:
Октавия и Голф 5 - :th_up . Остава само да си намериш кола в добро състояние. Затова - късмет при избора!

Потребителски аватар
I4o_naskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот I4o_naskov » Нед 10 ное 2013 10:10

Давам един глас за Октавия заради големия багажник :th_up

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”