Моя МК2 GTI Bright Blue Metallic
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Re: Историята на моя МК2 9А --> TDI
Кефим се че всичко пипаш сам!!!!!
A в камера ли пръскаш или в "домашно подготевени условия" ?
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
ZeroCool написа:Кефим се че всичко пипаш сам!!!!!
Ами засега нямам перфектните условия в гаража боядисвам,но се надявам и съм решил да си направя по хубави условия!

- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
страшна визия занапред мисли за BBS 16ки че ти са му малки малко остави ги зимни

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Dare_16V_9A написа:ZeroCool написа:Кефим се че всичко пипаш сам!!!!!
Ами засега нямам перфектните условия в гаража боядисвам,но се надявам и съм решил да си направя по хубави условия!
Справяш се повече от добре!!!
И ме вдъхновяваш! Адски се кефя на хора които сами си правят колите...за мен това е смисъла...защото не всичко е идеи и части....когато е правено със сърце си личи!
Успех с колата и ти пожелавам ето това:

- Dare_16V_9A
Jetta Sport написа:страшна визия занапред мисли за BBS 16ки че ти са му малки малко остави ги зимни
Благодаря колега ами колата зимата не се кара щото е мн ниска и не позволява но за 16ки съм съгласен и задъжително изнасяне със фланци ако ет-то не е достатъчно

- Dare_16V_9A
ZeroCool написа:Dare_16V_9A написа:ZeroCool написа:Кефим се че всичко пипаш сам!!!!!
Справяш се повече от добре!!!
И ме вдъхновяваш! Адски се кефя на хора които сами си правят колите...за мен това е смисъла...защото не всичко е идеи и части....когато е правено със сърце си личи!
Успех с колата и ти пожелавам ето това:
Напълно съм съгласен с теб колега когато си отделил внимание на всеки един детайл и си прекарал толкова часове във пот и мъки и за да направиш нещо от сърце и то сам то тогава няма по голямо удовлетворение от това!

А тази Джанта ми е мечта все още неосъществена,ноо надявам се и това да стане

- Dare_16V_9A
- Dare_16V_9A
Да изтупам малко темата от прахта отдавна не съм писал защото колата само се караше и почти нищо не се е случвало около нея но с идването на зимния сезон се почва пак с човъркане а и аз съм такъв ,че все нещо трябва да се поосвежи и поднови
Та така вече измина сигорно година и нещо от както колата е с 1Z мотор от който съм изключително доволен от към разход и като цяло!
Да обаче взе да ми малее малко тия 90 кончета които си бяха иначе пъргави
и няма как започнаах със така да го наречем силовия тунинг колко ще е силов ще си покаже като го завърша.Първото нещо което бе сложено като старт на нещата бяха разпръсквачи от АФН 0.205um и за известно време бях със друг комп с чип просто да видя поведението на колата и като резултата беше доста добър и впечатляващ как тези 90 кончета взеха че пораснаха
но реших да не избързвам с чипа защото нищо не приключи с това а именно с това ще се занимавам тази зима понеже колата не се кара зимата и ще имам достатъчно време да мисля и да решавам кое как и защо!Абсолютно всичко силовия тунинг и като цяло по колата ще си го правя сам както досега.Освен силовия тунинг я чака и пребоядисване на някои детайли да се поосвежи за новата година!Нещата които я чакат като силов тунинг са смяна на турбото с по голямо(набавено) разпръсквачи на0.216um (набавени) интеркулер челен зад бронята такъв без рязане на брони и т.н без да се осакатява колата възможно най скрито даже приемам предложения за такъв монтаж на интеркулер той не е набавен защото още незнам кой ще е най подходящ както и за охлаждане така и за монтаж.Ще кача снимки ези дни на нещата които мисля да слагам както и в процес на работа!

Та така вече измина сигорно година и нещо от както колата е с 1Z мотор от който съм изключително доволен от към разход и като цяло!
Да обаче взе да ми малее малко тия 90 кончета които си бяха иначе пъргави

- Dare_16V_9A
- Dare_16V_9A
- Dare_16V_9A
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Офф:
Адски ме кефи цвета на тази кола!
Адски ме кефи цвета на тази кола!
- Dare_16V_9A
Колеги освен силовия тунинг който я чака колата съм се замислил да променя и вънщния вид на колата говоря за напълно стоков вид като на едн EDITION BLUE Всъщност ето за какво говоря

За да придобие този вид трябва горната част на броните и ГТИ пакета да станат черни като оригиналната плаастмаса но нямам представа с какво да ги направя че да изглеждат по този начин със структурна боя дали ще се получи някой ако знае или пък е използвал и е правил подобна операция нека сподели !

За да придобие този вид трябва горната част на броните и ГТИ пакета да станат черни като оригиналната плаастмаса но нямам представа с какво да ги направя че да изглеждат по този начин със структурна боя дали ще се получи някой ако знае или пък е използвал и е правил подобна операция нека сподели !
- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
- Dare_16V_9A
Мммда доста добре се е получило а боята напълно ли я изтърка или само я матира колкото да хване структурата а относно до нея мисля да взема не на спрей а в кутия и да си ги изпръскам с пищова за тази на кутии някой има ли отзиви!?