Покупка на пасат 5.5
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Покупка на пасат 5.5
Оше е в Германия Според продавача нищо и нямало на колата Ще пристигне след 12-13 дни на Горубляне
За 6000 може да се намери подобен Пасат в немско но до тук на тази цена съм скептичен

- Lonely-Wolf
- Автомобил:
- Двигател:
Преди месец като ходих до един сервиз и там имаше един такъв пасат. Изглеждаше доста запазен и момчето го беше взело май за същите пари. След първата смяна на масло станало ясно защо му е такава цената. Двигатела беше свален и чакаха новия блок,стария имаше страшни легла на цилиндрите
. Блока му беше май 600 кинта,сигурно хвърли към 1000+лв само заради този проблем и отделно обслужване. Така че,внимавайте с покупките много 

-
- Автомобил:
- Двигател:
За да не се чудим нека погледнем как вървят пасатите 2005 http://suchen.mobile.de/auto/volkswagen-passat-alle-passat-diesel-kombi.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&lang=de&categories=EstateCar&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&minPowerAsArray=95&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=96&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&transmissions=MANUAL_GEAR&ambitCountry= и да си помислим за каква сума е взет+превоз до България+ комисионна и отговорът е 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Това на снимките ако не се лъжа е Exclusive изпълнението - мултиволан, навигация, ел седалки, голям FIS дисплей, темпомат и т.н.
Цената на такъв автомобил в Германия рядко пада под 4000 евро и то за екземпляри над 250000 км.
За мен тази обява не е реална, но нищо не пречи да звъннеш и да питаш. по картинка не виждам, какво повече може да се каже.
Цената на такъв автомобил в Германия рядко пада под 4000 евро и то за екземпляри над 250000 км.
За мен тази обява не е реална, но нищо не пречи да звъннеш и да питаш. по картинка не виждам, какво повече може да се каже.
-
- Автомобил:
- Двигател:
IRRITATING, аз звъннах преди малко на продавача. Наистина каза, че след 13-15 дни ще е в България. Уж сега колата била в Германия. И попитах дали ще е такава цената 6000 и ми отговори положително. След 15 дни ще направим една разходка до софия да я видим тази кола, но ако дотогава не се появи бензинов пасат 2.0 направо него ще взимаме.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Бензин само 1.8Т 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”