Осрам крушки
-
- Автомобил:
- Двигател:
Осрам крушки
Здравейте днес ги сложих тези крушки за който платих 45 лв. Забелязвам ,че едната свети по различен цвят от другата това нормално ли е ? крушките са осрам +90% повече светлина или попаднах на прецакан комплект ,благодаря предварително за инфото.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Осрам крушки
Не е нормално да са с различен цвят
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не си писал дали фаровете са с лупа? Ако да-дали тя е проблема? Опита ли да размениш крушките? Предните крушки гледал ли си светят ли различно? Защо ги смени,изгоряха ли? Според мен не е нормално да светят различено цвят,а да са чисто нови.
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
смени им местата и виж как ще светят! Дане би в рефлектора да ти е проблема!?
- vlad0o
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AJM 2001
+90% са osram night breaker, както си видял крушките имат 2 сини лентички и е възможно погледнат под различен ъгъл фара да е различен цвета на светлината.
Philips NightGuide са така

Philips NightGuide са така

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега нещо такова се получава.Благодаря за бързите отговори.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Искам да попитам само има ли голяма разлика от нормалните крушки?
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
тъй и тъй говорим за крушки, та да питам по-силните крушки, били те осрам или филипс, по-често ли горят от нормалните? Доста хора се оплакват, че държат има-няма 2 месеца и край с тях..
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така е. Няма пълно щастие. Светенето е обратно пропорционално на живота.
Хри100в написа:тъй и тъй говорим за крушки, та да питам по-силните крушки, били те осрам или филипс, по-често ли горят от нормалните? Доста хора се оплакват, че държат има-няма 2 месеца и край с тях..
Преди точно 3г. сложих Osram Night Breaker. До момента не са изгорели.
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
а заслужават ли си парите ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Задаваш грешен въпрос, според мен. Определено светят по-добре от "обикновените". Дали си заслужават парите е субективна преценка, която трябва да направиш сам.
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Като човек който работи в магазин за авточасти и ги продава въпросните крушки да споделя малко впечатления и мнения за тях.
да - по-скъпи са спрямо стандартните от същата марка
да - да светят по-силно и по-бяло.
да - живота им е по кратък спрям стандартните от същата марка. Но е по къс и горят по бързо поради факта, че се кара целогодишно на фарове, и живота им е по-кратък от това, че фаровете постоянно се включват и изключват.
Продал съм такива на брат ми за къси дълги и халогените на голф 4ката, колегата ми и той кара с такива на тоурана си, на чичо ми на полото съм сложил такива и на доста приятели и редовни клиенти. Като първи си сложиха брат ми и колегата преди повече от година и половина и досега никой не се е оплакъл от това, че е изгоряла някоя крушка. Всеки казва "доволен съм, свети по-добре" и всеки си знае сам за себе си..
Заслужават си - да, но примерно за хора които предпочитат да карат с халогенни крушки.
Моето лично мнение е породено от това че карам с ксенон и при положение, че един комплект ксенон Н7, който струва примерно 50лв свети доста повече от конкретните крушки, които са на почти същите пари (цена за Н7 Night Breaker Plus Duo Box 45лв във веригата на Ауто+ ). Аз лично карам с ксенон от 4 години като за този период съм сменил 1 път крушките защото едната изгоря заради фабричните дневни светлини на кабриото ми.
И не на последно място - за мен има голямо значение какво е състоянието на рефлектора на фара.
Не ангажирам никого с мнението си, то си е само мое и го споделям с Вас. Сигурен съм, че има още доста колеги във форума, които работят в магазини за авточасти като мене и ги продават и могат да изкажат мнение по темата.
да - по-скъпи са спрямо стандартните от същата марка
да - да светят по-силно и по-бяло.
да - живота им е по кратък спрям стандартните от същата марка. Но е по къс и горят по бързо поради факта, че се кара целогодишно на фарове, и живота им е по-кратък от това, че фаровете постоянно се включват и изключват.
Продал съм такива на брат ми за къси дълги и халогените на голф 4ката, колегата ми и той кара с такива на тоурана си, на чичо ми на полото съм сложил такива и на доста приятели и редовни клиенти. Като първи си сложиха брат ми и колегата преди повече от година и половина и досега никой не се е оплакъл от това, че е изгоряла някоя крушка. Всеки казва "доволен съм, свети по-добре" и всеки си знае сам за себе си..
Заслужават си - да, но примерно за хора които предпочитат да карат с халогенни крушки.
Моето лично мнение е породено от това че карам с ксенон и при положение, че един комплект ксенон Н7, който струва примерно 50лв свети доста повече от конкретните крушки, които са на почти същите пари (цена за Н7 Night Breaker Plus Duo Box 45лв във веригата на Ауто+ ). Аз лично карам с ксенон от 4 години като за този период съм сменил 1 път крушките защото едната изгоря заради фабричните дневни светлини на кабриото ми.
И не на последно място - за мен има голямо значение какво е състоянието на рефлектора на фара.
Не ангажирам никого с мнението си, то си е само мое и го споделям с Вас. Сигурен съм, че има още доста колеги във форума, които работят в магазини за авточасти като мене и ги продават и могат да изкажат мнение по темата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами хора мое мнение,че не намирам кой знае каква голяма разлика от старите ми крушки които работиха но ги свалих за да сложа тези.колата е пасат 6 и с предните светеше що годе добре като се има на предвид ,че говорим за халогенна крушка.Бих казал светят определено малко по-добре,но в моя случаи не е някаква голяма разлика.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”