пасат б6 2006г Проблем по ходовата част
пасат б6 2006г Проблем по ходовата част
Здравейте , предварително благодаря на всички ,които ще изкажат мнението си по моя проблем . Аз управлявам пасат б6 1.9 ТДИ 105 коня 2006г комби , от три месеца се чува странен шум от пред / хър хър хър/ при скорост от 30 до 40 км/ h мойте майстори решиха че е преден ляв лагер главина ,купих нов сменихме го и пак /хър хър хър /от 30 до 40 км/h беше уж левия после смениха и десния и пак /хър хър хър/ сега се чудят от какво е затова реших да пиша във форума да прочета и вашето мнение за моя проблем
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: пасат б6 1.9 ТДИ 105 коня 2006г Проблем по ходовата част
някое от външните карета е според мен, по вероятно лявото
Днес махнаха и спирачните дискове /експерементираха / и пак се чува тоя шум . каретата са ми напълно здрави .Тоя път ми казаха че може да е от гумите , но за мен шума е от желязо. Вправа посока се чува /хър хър хър/ при 30 40 км/h
Според мен ако е каре при завой ще щрака , а при мен не щрака и маншоните са ми здрави
Според мен ако е каре при завой ще щрака , а при мен не щрака и маншоните са ми здрави
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Ако дисковете ти са криви, (както вероятно са преположили), би трябва ло като натиснеш спирачките да тресе предницата. При увеличаване на скоростта, честотата на шума увеличава ли се също? Да не би някоя джанта да опира в предното окачване някъде?
Re: пасат б6 2006г Проблем по ходовата част
Да това и аз го знам от личен опит с кривите дискове , но пасата си спира перфектно няма тресене ,а като увелича скоростта звука се губи само при 30/40 км/h се чува по осезателно /силно хър хър хър/
Re: пасат б6 2006г Проблем по ходовата част
Всичкия този звук бил от гумите сега смених летните с зимни и шума спря