mccoy написа:GSM телефоните са абсолютно безвредни.
Ако бяха вредни жена ми и балдъзата отдавна да бяха умрели.![]()

maxpayne написа:Мхм, те затова FDA и FCC са определили лимит на SAR щото там е пълно с бабички, дето няма с какво да се занимават по цял ден
Although the SAR is determined at the highest certified power level, the actual SAR level of the device while operating can be well below the maximum value. This is because GSM phones are designed to operate at multiple power levels so as to use only the power required to reach the network. In general, the closer you are to a wireless base station antenna, the lower the power output of the device and vice versa.
nokiangage написа:Помня, че някъде бях чел за китайските "немаркови" телефони, че SAR или Specific Absorption Rate е било доста по-високо ниво при тях в сравнение с повечето от известните и утвърдени марки...
The Red Guy написа:Да се включа и аз - който отрича, че мобилните телефони, клетки и т.н. и тяхното излъчване не се отразяват на човешкото здраве, за мен е от групата хора, които като не познават нещо го отричат тотално. Наскоро четох за едно изследване на холандски учени ( за съжаление не мога да го намеря, беше и със снимков и видео материал) - слагат едно младо дръвче директно срещу клетка на мобилен оператор за определен период от време и то започва да увяхва и умира. Правят екран от фолио от страната на клетка и дървото започва да се съживява. Изводите си ги правете вие!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта