TiL написа:enigma79 написа:TiL написа:Тая неграмотност сигурно от н8-ка я бълваш а ?
Не от някъде другаде ама няма да ме разбереш от къде,за разлика от теб аз мога ей сега да ти изкарам поне 3 телефона с трите операционни системи и да работя с тях,а ти дали ще можеш?Или само натискаш клавиатурата,Н8 ми е с къстъм ром направен(сглобен) от мен,самия ром го има качен в един друг БГ форум

Това че не те устройва дадено мнение си е твой проблем,аз споделих какво е моето мнение на базата това което съм имал и имам в момента

За мен най доброто решение е Андроид,след време ще е и Линукса за телефони.Джама се строши както за настолни и за лаптопи,вече окончателно мигрирах на Линукс и съм добре,няма ДЖАМ няма проблеми,лаптопа ми има крилааааа

Брей ти ще да излезеш някой линукс гуру а? От предното ти мнение разбрах "джам", "джам" и пак "джам". От сегашното разбрах, че си някъв нов линукс потребител, който е изпаднал в екстаз от скорошната миграция. Честито! Убунту ли ползвате господине

И да ви светна! От много време има телефони с линукс, самия андроид и той е базиран на линукс. За разлика от теб на компютрите си съм с линукс(дори и рутерите) но като дойде момент да избирам андроид и уиндоус фон бих избрал второто!
Браво изби рибата и доста голяма част от четящите тука,като имаш толкова много устройства под линукс извода какъв е:
Колкото и устройства да имаш това не означава че си имаш на понятие как функционират и аджеба какво има вътре в светещата кутийка
Телефон под Линукс за масово ползване няма

това че Андроида е тип Линуск то и Айфона е тип Линукс

Ама чист Линукс както и rpm. Open Suse,Fedora и deb.Debian,Ubuntu,Linux Mint както и работните среди Gnome,KDE,Mate,Cinnamon,Xcfe.На какво съм аз,мисля че няма значение,важното е че нямам проблеми,не си отварям терминала непрекъснато да се правя на Гуру

Казвам го за последно тука,W8 за мен не струва защото:
Не мога да променям нищо по външния вид на телефона.
Силно ограничен съм в различни аспекти и не ми се чакат ъпдейти да махнат тези ограничения.
Винаги при тази операционна система основната идея е да си платиш за нещо,някаква програма и пак трябва да се чака кракове.
С една дума ми липсва СВОБОДАТА,Андроид дава тази свобода както и чистия Линукс за големите събратя на телефоните.