Здравейте нов съм тук,колата е Golf 4 1.9TDI AHF имам проблем със стрелката за гориво когато е празен резервоара на колата показва 1/4...Казаха ми,отзад датчика под седалките тоест сондата за измерване количеството на наличното гориво е заминал,смених го и пак нищо.Помислих,че е от таблото преди да се хвърля пак като риба на сухо,ходих на диагностика и казаха,че стрелките работят както трябва и че сондата е за смяна,а тя е нова ?!? От какво може да е много се моля някой да каже от какво може да е нерешимият проблем ? Вече се отчаях напълно няма оправия с тея менте майстори .......Само гледат да вземат парите ....
Колега, и при мен е така! При мен когато напълня резервоара, показва по-малко Ако е пълен показва, че е в червеното и няма гориво, ама като отида да заредя, пистолета на колонката изключва И сега, чакам да стане на МАКС, че е пълен по-табло и отивам да зареждам, за да стане на минимум Няма кой да го оправи, смених всички майстори които познавам, явно не им се занимава
Явно твоя проблем е по-сериозен.. Моята над 1/4 показва правилно и когато спадне на 1/4 колата гасне.Все едно 0-лата е на 1/4 ...Незнам вече какво да правя,някой ако каже от какво може да е или да даде кординати към някой добър и разбиращ майстор който със сигурност ще оправи проблема ще съм му много благодарен..
Дано да е това утре отивам на компютър,може тоя дето ми я продаде да я е адаптирал 1/4 да е 0-лата на резервоара за да се вижда,че е пълна защото когато сложиш 60лв и скача на FULL.А когато я взех беше така и карам си аз викам ехаа друго е колата ти да е пълна и стигна на 1/4 и хоп изгасна