новини - НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ НА МАГИСТРАЛА СТРУМА:

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pokerstars
Автомобил: Audi A4 B7
Двигател: 2006

Re: Petel.bg - новини - НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ НА МАГИСТРАЛА СТР

Мнениеот Pokerstars » Сря 13 ное 2013 15:16

DragoGT написа:Ами значи трябва да харесаш темата!
защото това и е целта!

"журналистите" осъдиха някой на база една фейсбук страница
целта е да се замислят всички, а не като баба ми - казаха го по телевизията, има го във вестника - значи е вярно

п.п. а покерстарс къде се обаждаш пък ти :mhihi :mhihi :mhihi
мненията не са ти по темата а срещу автора (това е "устно" предупреждение)

Уважавам всички потребители тук, но дори и ти в опитите си да защитиш един човек, не можеш да обясниш точно смисъла на тази тема. Би ли обяснил, защо аз нямам право да се обаждам, а всички останали могат? Изказах мнение, че ние нямаме право да съдим други за деянията им! Кое не е по темата? Или така ти изнася. Въпреки всичко ще уважа забележката ти и няма да пиша повече в темата!

п.п.Мнения като това на колежката Gal няколко реда по надолу явно са по темата!

“““...Varbona написа:
/Нямам много за добавяне към темата, ама Немършавия сякаш има сметки за чистене с мотористите. Аз като го задминавам на цариградското, с високо вдигнати ръце правя знака на VW /:rolleyes

Gal написа: Другия път като ме стреснеш, минавайки покрай мен, ще отворя леко вратата :icon_lol

Последна промяна от Pokerstars на Сря 13 ное 2013 17:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 13 ное 2013 15:17

DaDiablo написа:Казваш го сякаш няма такива комплексари и сред мотористите?

Има и то доста, такива които си купуват мотори за да шашнат путките и такива които мама и тате им купуват мотори за завършването за да може да са дупета пред кафето. Инцидентите с мотори МАСОВО са точно с тази група хора.

DaDiablo написа:такива които се бутат между колите в задръстването

Това е основното предимство на мотора и скутери примерно точно за това се купуват, теб КАКВО ТИ ПРЕЧАТ като се врът из задръстването ? Карай си спокойно в лентата на нормално отстояние от съседната кола и ги остави да се врат.
DaDiablo написа: бутат и чупят огледалата на хората

Огледала се чупят когато не се гледа в тях, не ги гледаш, еми чупят ти ги, те явно и без това не ти трябват. На мен защо моторист огледалата не ми е счупил ?
Огледала съм счупил 10на през годините, на хора които не гледат в тях, доказано е българина за да го научиш трябва да му бръкнеш в джоба, като купи огледало за 100 лева следващия път ще гледа по 10 пъти преди да се престрои. Така разсъждавам аз и мисля че с едно счупено огледало съм научил някой да гледа в тях .

DaDiablo написа:
Преди да подскочиш - не казвам, че ти си такъв или пък всички са такива, нито пък, че няма такива шофьори, каквито написа ти.

На моменти и аз съм от тях за съжаление мое, много голяма част от хората не знаят какво е да караш мотор, адреналина понякога ти пречи да мислиш на 100% трезво и се правят глупости и на мен ми се случва да карам с 200км/ч в града и като сляза от мотора не се гордея с това, но наистина на момента не се замисляш какви може да се последиците.... С годините се старая това да не се случва ...

Това е извън темата до някаква степен, съжалявам за оффтопика.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 13 ное 2013 15:22

Aprilia написа:... и на мен ми се случва да карам с 200км/ч в града и като сляза от мотора не се гордея с това, но наистина на момента не се замисляш какви може да се последиците.... С годините се старая това да не се случва ...

Това е извън темата до някаква степен, съжалявам за оффтопика.

Пак извън темата, хич не се притеснявай. Както е казано в един пилотски виц: Има стари пилоти, има смели пилоти, но няма стари смели пилоти. Ако сам не се погрижиш да не се случва оня горе няма да пропусне, статистиката по въпроса е еднозначна...

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Сря 13 ное 2013 15:40

Aprilia написа:Огледала се чупят когато не се гледа в тях, не ги гледаш, еми чупят ти ги, те явно и без това не ти трябват. На мен защо моторист огледалата не ми е счупил ?
Огледала съм счупил 10на през годините, на хора които не гледат в тях, доказано е българина за да го научиш трябва да му бръкнеш в джоба, като купи огледало за 100 лева следващия път ще гледа по 10 пъти преди да се престрои. Така разсъждавам аз и мисля че с едно счупено огледало съм научил някой да гледа в тях .

Не разбирам защо се гордееш с това, че си чупил огледала, както и защо очакваш, че всеки трябва да оставя място за мотор, ако някой дойде, евентуално.
Какво общо има неправилното престрояване с мотора между две коли? Там ли му е мястото или и той е като останалите участници в движението. Грешно ли помня или е изрично упоменато в правилника, че в една пътна лента може да има само едно ППС?

П.П. FYI виждал съм как счупиха на един човек огледалото и как когато човека слезе от колата моториста даде газ, а не остана да му обяснява защо му го е счупил.

Сори за офф-а.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 13 ное 2013 15:54

Нямам много за добавяне към темата, ама Немършавия сякаш има сметки за чистене с мотористите. Аз като го задминавам на цариградското, с високо вдигнати ръце правя знака на VW :rolleyes

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 13 ное 2013 16:01

Аз пък продължавам да се изумява колко хора изобщо не схванаха смисъла на темата. Лека и пръст на момичето както и лека и пръст на журналистиката :bishop

Последна промяна от radi_nrj на Сря 13 ное 2013 16:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 13 ное 2013 16:01

Varbona написа:Нямам много за добавяне към темата, ама Немършавия сякаш има сметки за чистене с мотористите. Аз като го задминавам на цариградското, с високо вдигнати ръце правя знака на VW :rolleyes

Другия път като ме стреснеш, минавайки покрай мен, ще отворя леко вратата :icon_lol

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 13 ное 2013 16:16

Ради, всички разбраха смисъла на темата, не се изумявай :smile
Статии с такова провокативно, невярно, спестено и насочващо мненията и емоциите на хората в определена посока съдържание можем да постваме всеки ден!
Мен други неща ме изумиха ...
п.п. Току що по Нова ТВ при М.Цветков, свидетеля на инцидента разказа какво е видял и какво се е случило според него!

Потребителски аватар
radi_b4
Автомобил:
Двигател: ACK

Мнениеот radi_b4 » Сря 13 ное 2013 16:56

И сега ще има нова вълна от храна, разпни го, но този с Каптивата, не този с полото, ще има и мнения-аз се обърках, друго исках да кажа...

Иначе добре е, че има гражданско самосъзнание де, Радва ме присъствието му сред нас.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: новини - НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ НА МАГИСТРАЛА СТРУМА:

Мнениеот icoico » Сря 13 ное 2013 17:56

Мен тая свидетелка ме убеди. "Може би, мисля, че може и да имаше...", "Ама той не може да самокатастрофира...", "Ама мотора не може да падне сам...", "Роуд Рейдж, ама те шофьорите ни завиждат" Безкрайно тъпо, безкрайно познато, безкрайно нагло и още по-нахално отношение и поведение на троицата при Милен Цветков, да ме прощават моторджиите, които не попадат в тази категория(има и такива). Кво искате от полицията прочее? Според свидетелката колата е тръгнала надясно, жертвата е тръгнала между нея и мантинелата, но колата не се е прибрала "в средното платно"(мамка му, тая дама сериозно мисли аварийната лента за дясно платно на магистралата ) :banghead :bowdown и това е причинило катастрофата . Баси, какви хора получават книжка за мотор :banghead :banghead :banghead

Потребителски аватар
Burner_inc
Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
Двигател: BLS 2009

Мнениеот Burner_inc » Сря 13 ное 2013 18:22

Ти каза ли нещо или се оригна, мишок? Сигурен съм, че си от хората, които никога не са се качвали на мотор и само плюят! Презирам хора като теб!!!

Последна промяна от vaskoto1 на Сря 13 ное 2013 19:55, променено общо 1 път.
Причина: ти каза-неправилното нещо обаче...

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 13 ное 2013 18:26

Дреме ми какво презираш. Лека и пръст на жената, попаднала е в кофти компания-вашата.

Потребителски аватар
radi_b4
Автомобил:
Двигател: ACK

Мнениеот radi_b4 » Сря 13 ное 2013 18:34

Меко казано си господин никой, за да определяш дали компанията й е била правилна. Мисля аз. Засрами се.

Потребителски аватар
Burner_inc
Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
Двигател: BLS 2009

Мнениеот Burner_inc » Сря 13 ное 2013 18:37

Омръзнало ми е от анонимни интернет драскачи, които изказват тъпите си ограничени мненийца, целящи единствено провокации и показващи комплексите и тесногръдието им! Иска ми се поне веднъж някой от тази група да има доблестта да се изправи и да изкаже тези си възгледи, докато стои пред мен и ме гледа в очите, но уви... Надявам се някой да бие :lock на скапаната тема, защото в този форум няма нищо градивно в нея!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 13 ное 2013 18:55

Gal написа:[Другия път като ме стреснеш, минавайки покрай мен, ще отворя леко вратата :icon_lol

Пазя ги и винаги си гледам в огледалата.Назад не се обръщам, огледалото на предния прозорец не гледам - само страничните. Преди доста време и аз съм управлявал мотоциклет / голЕм мотор по Татово време/. Но се вбесявам когато ми се врат в огледалата на светофар в навалица.Минавай, но защо трябва да ми обръщаш огледалото.Или се навре пред мен и после 2 мин не може да потегли.
Гал с отваряне на вратата ще си имаш големи последствия - не само вратата ще е за смяна , но и огъната колонка. Преди време със служебната ми се случи от спряло такси на 1-2м пред мен да отворят врата. Грозна гледка.фара оцеля защото кривнях в ляво в последния момент, но ъгъла на бронята си свърши работата- така се нагърчи вратата :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”