Golf MK2 GT - ABF

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
GLI
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf MK2 GT - ABF

Мнениеот GLI » Пон 28 окт 2013 12:01

Тhe fucking problem is, че тези фарове са с различен рефлектор от нормалните и заслепяват ужасно много, това че си сложил крушка h4 вътре нищо не означава. Все си мисля, че може да се измисли друго решение, ако толкова държиш да ти е отвън филтъра... Ужасно грозно е така и си плачеш някой да ти махне с палката и да ти спре колата от движение още на място... и после да се видиш в чудо.

Потребителски аватар
audi_s2_
Автомобил: Golf MK2
Двигател: 1.8 GTI 8V

Мнениеот audi_s2_ » Пон 28 окт 2013 16:15

DaDiablo написа:А защо го сложи тва нещо на мястото на фара? :screwy

Ами не можеше в мигача, иначе там бих го сложил
silven-VW FOREVER написа:Отново ще го кажа. Според мен ще е много по-добре филтъра да е на мястото на единия от малките фарове

С дизеловия радиатор няма как да стане

GLI написа:Тhe fucking problem is, че тези фарове са с различен рефлектор от нормалните и заслепяват ужасно много, това че си сложил крушка h4 вътре нищо не означава. Все си мисля, че може да се измисли друго решение, ако толкова държиш да ти е отвън филтъра... Ужасно грозно е така и си плачеш някой да ти махне с палката и да ти спре колата от движение още на място... и после да се видиш в чудо.

Да не би случайно да сме се засичали някъде и да съм те заслепил? :rolleyes

ПС: :c010

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 28 окт 2013 16:22

Колега, бъди по-толерантен към останалите участници на пътя. Мен вече ме мързи да присветкам на хора с нерегулирани фарове. Честно. Просто си казвам - нЕма смисъл :screwy
Ако си караш колата само до кварталното кафене в Асеновград ще й се радваш по-дълго време. Но ако мръднеш извън пределите на града си, може да се наложи с автобус да се прибереш :a045

Потребителски аватар
jocha
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.3NZ 1990

Мнениеот jocha » Пон 28 окт 2013 18:46

Ефект от тези конусни филтри няма, казвам ти го като заключение, което достигна мой приятел след като около 18 пъти смени стандартен панелен, спортен панелен, и конус и то на какви ли не марки(с 2.0 АГГ мотор е) и в крайна сметка той сам си стигна до извода, че най-добре колата се държи със спортния панелен след това с обикновения панелен и най-лошо даже резултата клони към негативен с конусния. Ако толкова държиш да си стоиш с конусния прокарай му гофре и го изкарай в долния край на бронята при мястото за халогена или си направи дупка в бронята в долния десен ъгъл и от там да смуче.В противен случай очаквай в най-скоро време да хвърлиш мотор, не заради друго ами защото тези филтри 2-то им название е врабчеловка, защото само врабчета не пропускат в мотора, а като се напълни с прах мотора смятам, че знаеш в комбинация с маслото, че се получава ефект шкурка в цилиндъра и в най-добрия случай само сегментите ще ти се скапят :th_up

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Пон 28 окт 2013 20:24

Не искам да критикувам колегата,но някои хора си мислят,че като влиза повече въздух върви повече-МИ НЕ.
Махни си филтъра и карай виж дали върви повече-напротив.Истината е в сместа бензин-въздух
Сам си прави изводите.Имаше серия на mightycarmods в youtube за това дали един спортен филтър помага или не.Изгледай я.

Потребителски аватар
audi_s2_

Мнениеот audi_s2_ » Сря 13 ное 2013 22:07

:Mr Green Fun
Изображение

Потребителски аватар
audi_s2_