Питане за лед крушки за плафоните ПасатБ5
- police7
- Автомобил: VW PASSAT 1.9TDI 2000
- Двигател: ATJ
Питане за лед крушки за плафоните ПасатБ5
Колеги интересува ме с какви лед крушки да заменя оригиналните но да не остава някаква остатъчна светлина.Благодаря на изказалите мнение.Пасат Б5-2000г
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Питане за лед крушки за плафоните ПасатБ5
дал съм линкове в раздел "Други автомобили" в тема с проблем с вътрешното осветление. Обаче дали имат още в наличност от тип сулфидни с 8 св.диода
При вана няма проблем, че комутацията е с 2 релета /едното прекъсва + ,другото минус и има 2 таймера.Не съм се докопал до релетата ,че е голямо обезкостяване.
Иначе тия от 7,90лв или 4,90 светят много добре и се продават с преходник за сулфидна и за Т10. Но едната от 4,90 лв.даде фира и се наложи да презапоявам ограничителните резистори /китайска им работа/
Няма да имаш проблем -модула на Пасат Б5 е същия като на Шарана - в по-горна тема за утечка от F15 колегата потвърди за модула.

При вана няма проблем, че комутацията е с 2 релета /едното прекъсва + ,другото минус и има 2 таймера.Не съм се докопал до релетата ,че е голямо обезкостяване.
Иначе тия от 7,90лв или 4,90 светят много добре и се продават с преходник за сулфидна и за Т10. Но едната от 4,90 лв.даде фира и се наложи да презапоявам ограничителните резистори /китайска им работа/
Няма да имаш проблем -модула на Пасат Б5 е същия като на Шарана - в по-горна тема за утечка от F15 колегата потвърди за модула.