Джанти не успях да видя, колата беше с ксенон на заводските фарове H4 около 6000к (доста син) - заслепяваше ме ужасно, някакъв ароматизатор борче на огледалото (това ми направи впечатление, защото отдавна не бях виждал такива и му се чудех в задръстването
) и стойка като за навигация на челното стъкло, залепена. Дизелов мотор или 250ТД или 300Д (дизелите имат едно специфично клокочене и се чуват през 3 преки и няма как да го объркаш). Щети отпред не можах да видя, защото фаровете му светеха много и нищо не видях отпред след удара. Предполагам, че няма сериозни, защото се удари в теглича ама лекичко...едва ли нещо повече от крив номер и пукната броня. Португалците :
-шофьора на около 30 години с къса черна коса и нормално телосложение, бял пуловер и дънки и някакво яке, което не видях добре.
-пасажера от дясно - на около 30 години и той, гологлав с катинарче (плътно и черно), пълен.
И двамата около 170см. Другите хора в колата не успях да огледам. В задрсътването изглеждаше като жена с дете отзад и някой до нея...ама не мога да го кажа със сигурност.И двамата бяха добре облечени - в смисъл с чисти хубави дрехи, не типичните португалци.
Моите хора из махалата казаха,че не се сещат кой може да е, ама не пречи ако може, да се разпита.
Трябва ми каквато и да е информация за въпросните хубавци....без значение дали ще е кои са или къде можем да ги намерим или номера на автомобила
Всичко това е описано и в 3-то РПУ в жалбата ми.
Друго не успях да видя.
Жалко,че никой не се застъпил за вас...
да се чуди човек ние по улиците да пътуваме ли сме тръгнали или на война
Хареса ми как каза колега в друга тема, някой като ти подпре 20 годишната ламарина дето италианеца е размествал коли по паркинзите с нея и й е сменял маслото на 50к км после я е хвърлил на сметището и става бой