Tipsy написа:аз си мисля, че за тази цел въздушен ще е по-удачен
малко се отклонявам от темата, но горните клипчета ме подсетиха за тази статия:
http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/shofior-na-porshe-strelia-po-kolega-na-pytia-5994751

... знам че не е играчка, но за сега нямам друг избор ... нямам 250 лв за курс се пак съм студент b1z0na написа:няма да го фърлям а мислих за стоп патрони, мой приятел има някъв евтин газов и е стрелял с стоп патрони без последствия по пистолета. Знам, че са незаконни и да махнеш разпръсквача на газовия пак е незаконно но аз няма да стрелям на видно място или на място на което могат да ме пипнат с незаконностите...
Само за парите, които ще дадеш за тоя туч можеш да изпукаш поне триста малокалибрени патрона на кое да е стрелбище. И да имаш шанс да уцелиш нещо на повече от метър, в което се съмнявам да успееш с преправен газеняк и стоп патрони, както и да си сигурен, че няма да се пръсне и да ти извади някое око...

icoico написа: получиш разрешително за оръжие става хипотетичен или извънредно много ...финансов

"... колко мъка ..."b1z0na написа:... Знам, че са незаконни и да махнеш разпръсквача на газовия пак е незаконно но аз няма да стрелям на видно място или на място на което могат да ме пипнат с незаконностите... знам че не е играчка, но за сега нямам друг избор ... нямам 250 лв за курс се пак съм студент
и нямам близо 2000 лева за стаферен боен пистолет...
myrshavija написа:... Е, точно за това, е по-добре добре да разбираш от личен опит ...
icoico написа: единственото нещо, за което наистина стават тия реплики на грамадни пищови от филмите е кършенето на стойки пред огледалото с газеняк в едната ръка и фотоапарат в другата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта