най-добрата халогенна крушка?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
TDI-RS
Автомобил: RS TDI
Двигател: V6 TDI

Re: най-добрата халогенна крушка?!

Мнениеот TDI-RS » Вто 22 окт 2013 12:12

Пичове, има ли някой който желае да изработи инсталацията с реленцата от тази тема:

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=2835&start=420

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 08 ное 2013 11:50

Малко ЪП по темата-от няколко дни съм с ето тези и са в пъти по-добри от Bosch Plus 90:

Изображение

Светлината е ,ако мога да определя студено бяла и е с доста добра разпръскливост.

StrEagle
Автомобил: Polo 6C
Двигател: DAJA

Мнениеот StrEagle » Пет 08 ное 2013 13:59

stefan4o написа:Аз досега не съм чул ВАГ да слагат релета на автомобилите си за основните фарове.

Мишо от клубния сервиз, твърди че на полото ми са с релета.

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Съб 09 ное 2013 1:07

Дали сме му тема да чете ... ;) И ново 20 първите две Осрам Кул блуе-та веча са минало :mhihi Тази вечер ми изгоряха и 2те едновременно и елахата спря да свети. Вече обмислям варианта за Ксенон автърмаркет че вече съм 25лв вътре, та да дама още 25 ще станат колкото един ксенон смотан.

iwan33
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iwan33 » Съб 16 ное 2013 6:44

Привет! След доста четене в темата реших да спра избора си на PHILIPS H4 X-treme Vision +100 %. Може ли някой колега от Пловдив да ме насочи къде да ги търся? Питах в Христо Колев - ауто, но нямат от тях в момента. Всъщност успях да ги намеря на едно място, не мога да се сетя за името на магазина, предложиха ми ги на 20лв. бройката, но ме спря това, че са полски. Та вторият ми въпрос към тези, които са с такъв Philips, е какво производство са техните? В смисъл да търся ли друг магазин или да взема тези, полските?

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Съб 16 ное 2013 20:48

iwan33 написа:Привет! След доста четене в темата реших да спра избора си на PHILIPS H4 X-treme Vision +100 %. Може ли някой колега от Пловдив да ме насочи къде да ги търся? Питах в Христо Колев - ауто, но нямат от тях в момента. Всъщност успях да ги намеря на едно място, не мога да се сетя за името на магазина, предложиха ми ги на 20лв. бройката, но ме спря това, че са полски. Та вторият ми въпрос към тези, които са с такъв Philips, е какво производство са техните? В смисъл да търся ли друг магазин или да взема тези, полските?

Големият Бриколаж, Тех-Ко по-надолу по паважа, Алати.

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Нед 17 ное 2013 8:21

Писал съм преди, да напомня идва зима, синята светлина изобщо не е добра идея за сняг.
Особено ксеон, завали ли сняг кара всяка снежинка да блести. В момента съм с narva all weather, като дори търся още по жълти за зимата, в момента актуален модел е narva contrast+ препоръчвам на всички за зимата

Потребителски аватар
DA@KA
Автомобил: Caravelle
Двигател: ACV 1998

Мнениеот DA@KA » Нед 17 ное 2013 8:25

Две години карам с Наит бреикър+ определено съм много доволен от модела(още не са изгоряли) реших да пробвам Кул блу Интенс и не съм доволен.Светлината е по синкава и осветяват по слабо на къси.Вчера си върнах старите.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 17 ное 2013 8:32

StrEagle написа:
Мишо от клубния сервиз, твърди че на полото ми са с релета.

Или нещо не си разбрал, или някой вече ти е сложил релета, а Мишо е отчел факта, че ги има :mhihi

Потребителски аватар
TDI-RS
Автомобил: RS TDI
Двигател: V6 TDI

Мнениеот TDI-RS » Пон 18 ное 2013 8:36

Онзи ден по принуда взех едни австрийски крушки от Практикер.
На тях има написано +30% и че светят малко по - бяло.

В интерес на истината след като смених едната се забеляза разлика спрямо Осрам както в осветяването на асфалта, така и мнооого леко по - бяло.
Тоест, светят поне една идея по - силно и по - светло от Осрам оригинални.

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Пон 18 ное 2013 14:58

Здравейте. Понеже нещо не съм доволен от светенето на полото, явно самите рефлектори не са направени като хората. Чудя се какви халогенни крушки да взема, четох за Osram Silver Star, не били лоши, Philips Blue Vision Ultra.. Цялата идея ми е, да имам бяла светлина и да светят по-надалеч. Въпроса тук е, издръжливи ли са тези крушки? Някой тествал ли ги е по-дълго време? Година?

Също така има ли по-евтин вариант пак за бяла светлина с по-добро осветление? Някой друг модел Osram, Philips? Че някак 50лв за комплект...

Потребителски аватар
maniac_55
Автомобил: A4 8E5 TDI
Двигател:

Мнениеот maniac_55 » Пон 18 ное 2013 16:59

snuupy93 - Някъде от март-април 2012 карам с Philips Blue Vision Ultra H7. Общо взето съм доволен от тях. Още не са изгорели, при положение че от както въведоха закона, винаги карам с включени фарове. Светлината повече отива към бяла, а до преди това бях с някакви по-ефтини OSRAM и си спомям че още първата вечер прекарана с PHILIPS-ите разликата бе огромна. :smile Иначе като недостатък бих посочил, че с напредване на времето, силата на светлината леекичко намалява (в началото осветяваха малко повече). :wink

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Пон 18 ное 2013 18:36

maniac_55 написа:snuupy93 - Някъде от март-април 2012 карам с Philips Blue Vision Ultra H7. Общо взето съм доволен от тях. Още не са изгорели, при положение че от както въведоха закона, винаги карам с включени фарове. Светлината повече отива към бяла, а до преди това бях с някакви по-ефтини OSRAM и си спомям че още първата вечер прекарана с PHILIPS-ите разликата бе огромна. :smile Иначе като недостатък бих посочил, че с напредване на времето, силата на светлината леекичко намалява (в началото осветяваха малко повече). :wink

Аз се колябая между OSRAM Cool Blue H4 И Philips Blue Vision Ultra H4 и Osram H4 Night Breaker Plus. Главно заради цената, едните са наполивна на другите, толкова ли е голяма разликата между двата модела?

StrEagle
Автомобил: Polo 6C
Двигател: DAJA

Мнениеот StrEagle » Пон 18 ное 2013 18:52

Аз съм с Night Breaker Plus и съм доволен. :th_up
Бялата светлина не е много добра при лошо време.

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Пон 18 ное 2013 18:56

StrEagle написа:Аз съм с Night Breaker Plus и съм доволен. :th_up
Бялата светлина не е много добра при лошо време.

Аз мисля да монтирам и халогени на бронята, така че мисля, че те ще компенсират...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”