Поствам и моята история, въпреки че сигурно не е достатъчно брутална или уникална, но се надявам да не продължи в тази посока

Купих преди ок. година VW Bora втора ръка внос от Северна Италия. Отивам да я регистрирам, знаех че акумулаторът е първото от нещата, които щях да сменя, но не предположих че търговеца е чак до толкова нагъл (между другото му платих таксито плюс бакшиша, за да се върне на работа). Акумулаторът умря точно пред вратата на канала в КАТ. От там отвътре някакви полупенсионирани милиционерски служители се държат с мен все едно съм провинил се новобранец в казармата. С провиране от разни странчини изходи молене, за инструменти, бутане на колата и т. н. в проливен дъжд, най-накрая монтирах нов акумулатор AC DELCO, закупен от най-близката бензиностанция за 200 лв. .....
... веднъж отивам и гледам предната броня, капака и стъклата целите в кал, предната броня откачена, решетката счупена на земята заедно с емблемата. Помислих че някакъв пиян идиот е ритал с кални обувки, но се оказа че куче ми е ръфало бронята и я е откачило, изпотрошило е решетката, надраскало е боята с нокти за да се покатери за котка, ибягала на люляка над колата. Та сега съм с леко здъвкана броня при калника и залепена с канаколит решетка с дупки от зъби...
... Паркирам колата направо залепена до фасадата на блока ми, за да не си блъскаме вратите със съседната кола. След редица маневри оставям достатъчно разстояние от 1,5 м за да се разминат дори две бебешки колички примерно. Някой обаче е решил че мястото е недостатъчно и издира от калник през врати до калник едната страна на колата.
... В голям процент от случаите, когато съм паркирал в подземен паркинг на Мол или супермаркет, забелязвам че направо имам следи от чужда боя от зверско блъскане на вратите на съседните паркирали....
... Отивам в парка да пренеса ролкови шейни за да се спускат и тренират безплатно желаещи деца. Връщам се след 10 мин и виждам че някой е преценил, че съм паркирал неправилно и е избрал от цялата километрична редица точно моята кола, като е изкъртил чистачката...
... Изкъртен регистрационен номер от "собственик" на обрасла с храсти и дървета пустееща зона. Бях вкарал половината кола в шипките, за да е свободен почти целия тротоар за минаване на пешеходци...
Вчера се прибирам от командировка в Австрия. Отивам да си видя колата. Ключалката разбита, гледам вътре всичко на място, предположих че е бъркано под капака. Отварям и гледам въпросния акумулатор го няма. Колата беше с грижливо затворени врати и преден капак и под чистачката услужливо сложена брушура на mot.bg за поръчка на авточасти... дано да е само това, не съм правил по-внимателен оглед...
Та въпроса ми е: Къде по дяволите живеем и кой е най-подходящия акумулатор според вас за ок 150-200 лв Варта, Бош или..?
Благодаря!