Разкодиране на iPhone 4
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разкодирване на iPhone 4
Хора, образовайте се малко... задавате глупави въпроси. За да ви се отговори е необходимо поне да отбележите версия на iOS и BB. Намират се в settings->general->about
След това можете да почетете във iPhone форумите дали и как е възможно да се хактивира, джейлбрейкне и т.н.
Аз поддържам тезата, че iPhone не е за всеки и който го мързи да чете и да се рови в телефона, да си купи Нокия. Ще си улесни живота и няма да занимава дргуи хора с глупости...
След това можете да почетете във iPhone форумите дали и как е възможно да се хактивира, джейлбрейкне и т.н.
Аз поддържам тезата, че iPhone не е за всеки и който го мързи да чете и да се рови в телефона, да си купи Нокия. Ще си улесни живота и няма да занимава дргуи хора с глупости...
- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разкодиране на iPhone 4
Братле казах, че ми е подарък аз не съм искал iPhone подарък ми е имах Нокия Е71 и още я имам и няма да я продам за нищо на света, просто попитах. Защо всеки в този форум пита за глупости без да търси в търсачката и му се отговаря, а аз че съм попитал за тъпия айфон всеки критикува. Нему разбирам. Харесва ми какви клипове направи на Рали Узана и какви снимки прави несравнимо качество. Четох в форумите за iPhone, но питах тук защото мисля, че някой колега може да ми помогне нали затова е този форум да си помагаме, защото със сигурност някой от по големите градове знае поне, кой може да свърши тази работа. iPhone е версия: 4.2.1(8C148) Модел: MC603GB
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Някой знае ли дали може да се смени серийният номер на айфон 4с? В смисъл ако някой го открадне дали може да направи така, че да не може да бъде засечен и да се ползва?
-
- Автомобил: Golf4
- Двигател: AKL
- Контакти:
колега не може да се смени серийния номер но ако е от чужбина няма да имаш проблеми да го плзваш в БГ
За жалост може...но е наказуемо от закона. Чувал съм, че понякога при операторите излиза, като е сменян.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Здравейте колеги, припадна ми iPhone 4 обаче е заключен към Т-mobile UK с последната версия на iOS 7.04, та това животно може ли да се отключи за да работи с БГ карта? Какви са методите и колко би струвало това удоволствие? Благодаря предварително 

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
nokiangage написа:Здравейте колеги, припадна ми iPhone 4 обаче е заключен към Т-mobile UK с последната версия на iOS 7.04, та това животно може ли да се отключи за да работи с БГ карта? Какви са методите и колко би струвало това удоволствие? Благодаря предварително
На една познава и взимаха за отключване към 160лв за 4-ка
- nokiangage
- Контакти:
Гледам, че има в нета сайтове за тази услуга от 160 до 239 лева за този оператор
Иначе четох, че май имало едни неща турбо сим/х сим, които се слагали под сим картата и един вид го лъжели и работел с БГ карта за около 30 лева. Ако някой може да сподели впечатления, че ще я е** и в 16GB тъпата флашка ако става дума за над 50 лева 
ПС. Аз ли съм назадничав елемент или нещо не мога да схвана дали jailbreak-ването го отключва за тази цел?

ПС. Аз ли съм назадничав елемент или нещо не мога да схвана дали jailbreak-ването го отключва за тази цел?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
За I4 с тази висока версия забрави за турбо /нитро сим, имаш си играчка към днешна дата, оператора е солен и за фабрично отключване
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Iphone от англия се купува само от o2 и то задължително да не е блек листнат (т.е откраднат, застрахователна измама и т.н). По форумите много хора се бориха да им отключат м-телските айфони, но май в крайна сметка ако някой от шефовете на мтел не ти е познат забравяш за случая.
Джейлбрейка не ти отключва телефона към оператор.Просто ти предоставя възможността да си слагаш ''пиратски'' софтуер и да ползваш Сидия-та като нов източник на софтуери.
Аз лично си джейлнах моя с червения сняг,но е купен от магазин без да е обвързан с оператор.
Джейлбрейка също бива и тетеред и ънтетеред-като при единия си компютърно обвързан при рестарт на телефона и всяко падане на батерията до състояние да се изключи е неприятно ако после нямаш комп наблизо /на всичко отгоре айфон ограничава броя на компютрите чрез които да можете да се включите към телефона си/.
Има софтуернен вариант за отключване на телефона,може да използвате програми като ултрасноу и подобни ,но най-добре е IMEI разкодирането-тоест вашия оператор да ви даде кода.Имайте впредвид че епъл поддържа списъци с кодираните към оператор телефони и такива които са разкодирани.Те дори имат различни фърмуери.Така че за да ви излезе телефона в списъка на епъл с некодирани телефони трябва да стане това ''легално''.
Общо взето е просто-мтел,глобул или виваком купуват от епъл телефоните на някакви смешни цени а после кодирайки ги си осигуряват потребителя да е техен роб,даже и след края на първоначалния контракт.
Аз лично си джейлнах моя с червения сняг,но е купен от магазин без да е обвързан с оператор.
Джейлбрейка също бива и тетеред и ънтетеред-като при единия си компютърно обвързан при рестарт на телефона и всяко падане на батерията до състояние да се изключи е неприятно ако после нямаш комп наблизо /на всичко отгоре айфон ограничава броя на компютрите чрез които да можете да се включите към телефона си/.
Има софтуернен вариант за отключване на телефона,може да използвате програми като ултрасноу и подобни ,но най-добре е IMEI разкодирането-тоест вашия оператор да ви даде кода.Имайте впредвид че епъл поддържа списъци с кодираните към оператор телефони и такива които са разкодирани.Те дори имат различни фърмуери.Така че за да ви излезе телефона в списъка на епъл с некодирани телефони трябва да стане това ''легално''.
Общо взето е просто-мтел,глобул или виваком купуват от епъл телефоните на някакви смешни цени а после кодирайки ги си осигуряват потребителя да е техен роб,даже и след края на първоначалния контракт.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
nokiangage написа:Гледам, че има в нета сайтове за тази услуга от 160 до 239 лева за този операторИначе четох, че май имало едни неща турбо сим/х сим, които се слагали под сим картата и един вид го лъжели и работел с БГ карта за около 30 лева. Ако някой може да сподели впечатления, че ще я е** и в 16GB тъпата флашка ако става дума за над 50 лева
"Гевей" е за 4 и 4s
Aко не е обвързан вече по никакъв начин с оператор, в случая ти спомена Т-мобайл, и си сигурен, че не е краден и т.н., хвани и им пиши един мейл на Т-мобайл обясни така и така и питай дали има начин да ти го отключат.
Аз преди време така отключих един, който беше към Ориндж Швейцария. Нищо не губиш.
Но пак казвам че трябва да си сигурен, че не е краден или по някакъв начин блек листнат, както каза колегата по-горе.
Аз преди време така отключих един, който беше към Ориндж Швейцария. Нищо не губиш.
Но пак казвам че трябва да си сигурен, че не е краден или по някакъв начин блек листнат, както каза колегата по-горе.
- nokiangage
- Контакти:
Телефона със сигурност не е краден и е минала 1 година май след изтичането на обвъзващия мъ договор с въпросния оператор. Благодаря Ви много колеги за насоките. 
PS. Преди малко се чух с обслужващия център на T-Mobile UK и мадамата каза, че при тези условия с изтекъл договор може да се отключи, но може да отнеме до 30 дена, което мен не ме бърка.
Надежда, че може да се отключи без някой да ми свали кожата ми дава написаното на тяхната страница:

PS. Преди малко се чух с обслужващия център на T-Mobile UK и мадамата каза, че при тези условия с изтекъл договор може да се отключи, но може да отнеме до 30 дена, което мен не ме бърка.
Надежда, че може да се отключи без някой да ми свали кожата ми дава написаното на тяхната страница:
Was your phone previously operating on another network (not T-Mobile)? Do you want to unlock it to use with a T-Mobile SIM card?
To unlock the phone you should contact the previous network provider.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”