Къде се намира модула на Airbag-а на Голф 4
- Vento_GLX
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, може ли някой да каже къде точно се намира модула на Airbag-а на Голф 4, защото ми свети лампата, закачам е на компютър и не може да се оправи. Колата е на баща ми, преди време се разглобяваха доста нещо около педалите, за да се монтиран 2 чифт педали, тъй като колата е учебна. Преди да е закараме на майстора да сложи педалите всичко работеше, а след монтажа на педалите лампата светеше. Явно майстора е забравил да включи някакви кабели и сега искам да го намеря този модул и да проверя дали всичко е наред.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Къде се намира модула на Airbag-а на Голф 4
Прави ли връзка с комп.диагностика? Мисля,че се намира на тунела на купето,под арматурното таблото! 

- Vento_GLX
- Автомобил:
- Двигател:
Не, няма връзка с модула. Компютъра не може да се върже и ще трябва да се потърси този модул, за да се види дали е вързан към системата.
Е те там е! На пътя на тръбите на педалите!Демонтирай всичко правилно и ще го намериш!
Не знам наа голф 4 къде е но на поло 6Н и пасат Б5 се намира на тунела под парното горе долу.на полото може да се напипа буксата от лаво до гаста на пасата се поразглабялицевия панел с врътките за да стигнеш до модула предполагам и на голф 4 ще е там но как се стига нямам идея.
- Vento_GLX
- Автомобил:
- Двигател:
Намерих модула, там е, където казвате. Няма видими следи да е изгорял, всичко е включено, но няма връзка с компютъра. Явно нещо му се е случило. Това ли е единствената причина за липса на връзка с компютъра?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Тръгни от блока на беците и търси проблем по кабелният сноп.Има ли захранване на буксата за блока?
Колеги,много леко тръгвате към сноповете с кабели!Ама знаете ли кой къде води и какви функции управлява или приема?Който няма опит и знания да отиде на специалист!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”