унибали
- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
унибали
някои карал ли е с унибали вместо опорни тампони на макферсоните в градски условия и как се отразява това на купето и "комфорта"
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: унибали
Думата конфорт и унибал не се салагат в едно изречение, че нямат допирни точки.
Отделно , че си тропа малко или много,но това зависи от качеството му. Говоря за унибал в ботуша на макферсона а не в носачите, да не стане объркване.

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Ами за носачите ? и там ли става лоша работата ? аз си го обяснявам че там даже по меко трябва да стане с унибал 

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
да точно за макферсона говоря .....днеска гледах какви ли не и тези които са по скъпи имат някакъв минимален луфт а по ефтините нямат
не би ли трябвало да не тропа то и в оргиналните лагерчета на тампона има луфт (е разбира се и тампон има отгоре
а за носача на 100% ще тропа
а и друго казва се ж ябалковиден ладер а не унибал
а и друго на мен стеблото ми е 12мм ама унибал 12мм вътрешно изглежда много детски мисля да ползвам 16мм и да си направя втулка ??

а за носача на 100% ще тропа
а и друго казва се ж ябалковиден ладер а не унибал

а и друго на мен стеблото ми е 12мм ама унибал 12мм вътрешно изглежда много детски мисля да ползвам 16мм и да си направя втулка ??
- Vankata_84
- Автомобил: Polo TDI 9N3
- Двигател: BMS 2008 DPF
да ви се намират някакви сайтове с унибали??? И къде в София може да се видят на живо?

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
judasss....
Меко?!?! Нямам идея за какво говориш, но унибали на градска кола е просто немислимо да се слагат. Това не е тампон които да изкара 50000км. Ако преживее година ще е истинско чудо с всичката мръсотия по улиците. Няма начин да запазиш цялостта му без да бъде обслужван поне на 200км пробег.
Меко?!?! Нямам идея за какво говориш, но унибали на градска кола е просто немислимо да се слагат. Това не е тампон които да изкара 50000км. Ако преживее година ще е истинско чудо с всичката мръсотия по улиците. Няма начин да запазиш цялостта му без да бъде обслужван поне на 200км пробег.
- brutalisimo
- Автомобил:
- Двигател:
сьгласен сам с РАСО обяснил ти е за какво става дума. Освен тропането което си е неприятно сети се как се придават вибрациите и до какво водят
brutalisimo
brutalisimo