За съжаление, всеки изминал ден разбирам че за нас Българите и нашата нация по специално е обречена на изчезване - като вълци единаци, чакали на мърша сме и така ще си останеме !
Дали е ТУ или С Колеж, е без значение, въпросът е че ние трябва да плюеме и е без значение истината и фактите !

Нивото на инженерите специалности отдавна падна и няма бъдеще тук за повечето инженери завършили у нас !
Даже е срамно да си инженер !
milmar Ти човече имаш проблем с вътрешното си АЗ и това че четеш осторожно и търсиш моите правописни грешки показва че или имаш комплекси и не си сигурен в това което си писал, или си Филолог, а не ел специалист или просто Спамер.
Относно моите познания в телекомуникациите и института които съм завършил- видно е че нещата които съм написал набързо са научени и позабравени, защото работя пак телекомуникации, но оптични и други свързани с Мултиплексори - STM транспортен модул, PDH SDH иерархията и времево кодиране, както и OPGW OPUG оптични свръзки в енергетиката !!!
Така че антените не са ми силата, но по интернет не можеш да си настроиш конвертор !!!
Ако можеш да ме разбереш какво казвам !!!
Относно правописа ми - изобщо нямам претенции за идеален правопис, но се старая да не допускам големи грешки, и при писане на повече от два реда ОПЛЮВАНЕ се допускат и повече грешки.
Мисля че фактите и темата е важна, а не една, две правописни грешки !
Тези които търсят инфо едва ли ще им направят впечатление грешките ми, а хората като теб само това ги интересува, но пък мене ич не ме интересува това !
Ти какво направи с Трифазният електроннен Бързовар за антифриз ???
Не че ми е интересно но просто питам.