Днес посетих моя човек с сервиза и ми провери цените на съединителите. От тази система която използва голфа с чупещия се маховик дали LuK дали Sachs цената е към 450 евро. Човека ми предложи от нормалния тип съединители който са започнали отново да ги правят за 690 евро който маховика е бил отделно или нещо от този сорт. Кое е по добро според вас , той каза че по скъпият е бил по здрав.
По колата няма все още нищо ново , чакам си стипендията . Днес и сменихме масълцето и филтърчето. Сипах 10w40 Castrol magnatec полу-синтетично. Вече сме си на километри и си иска по дебело масълце. За последните 2 дни 2 пъти ми жулят бронята Чакам да ми спре още някой в бронята и да ходи на ремонт цялата. Чудя се дали като сменям предния номер да не го сменя с малък? . (този доло в ляво)
Колега не се излагай и си сложи 5w40! Да не мислиш, че моя както и на доста хора от форума (и не само) автомобили си знаят километрите но всички си караме с масло по спецификация 5w40 505.01 за ПД
Все пак колата си е твоя и ти сам си решаваш как и с какво ще я обслужваш и поддържаш
Обслужва се в сервиз с гаранция. Мотора ми в момента работи по мазно и отихна малко. Ако му спадне пак нивото като му дойде време за смяна ще пробвам пак с 5w40.
Колата вече си има "пълен" аудио екип състоящ се от Pioneer DEH-2500UI като плеър 2 елипса пак Pioneer 4ри канален усилвател и субуфер. След празниците ще се монтират.
Търся му "касетник" който да заеме мястото на чейджъра