Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот Vlad777 » Чет 24 окт 2013 16:11

silven-VW FOREVER написа:Преди 1 седмица си заварих ключалката разбита, но колата не е отворена :banghead Само да го видя този, ще му :censored2

Колега имай едно на ум! Ключалки се крадат, за да се изработи по тях ключ и после идват и директно с ключа отключват, палят и отнасят колата. На мен ми се е случвало с една от служебните коли на баща ми преди години. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=88&t=355611

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Пет 25 окт 2013 7:36

Единственото което направих е, че не спирам вече колата на това място и я държа на платен паркинг :cry

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пет 25 окт 2013 8:26

silven-VW FOREVER написа:Единственото което направих е, че не спирам вече колата на това място и я държа на платен паркинг :cry

Не искам да те плаша, но понякога се връщат дори след месеци, особено ако колата им е харесала.... Имаше наскоро такъв случай с познат с е46 бмв 5 месеца след като му взеха патрона му взеха и колата. Просто са се присетили и са се върнали. По-добре смени патрона и пренареди контактния ключ. Не е гаранция че не са някакви наркоманчета, може и да е напълно безмислена процедурата ама пък знаеш ли....

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Пет 25 окт 2013 13:32

Патрона си е там. Просто е разбит :confused Ще се пренареди всичко за да съм по-спокоен.

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Вто 19 ное 2013 12:44

...и аз осъмнах без акумулатор ....кв.Гоце Делчев...

Потребителски аватар
vankata_pz_
Автомобил: golf IV
Двигател: 1.8 T AGU

Мнениеот vankata_pz_ » Съб 23 ное 2013 1:25

В сряда си заварих колата без 2та странични мигача в Студентски град, случва се за втори път в продължение на 2 месеца... :banghead

Потребителски аватар
icokr
Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
Двигател:

Мнениеот icokr » Нед 24 ное 2013 0:58

Здрвавейте колеги,
Пиша за да споделя и наблегна да се внимава вече повече! Напоследак се увеличиха кражбите пак.
Станах поредната жертва на кражба, вчера м/у 13ч. и 17ч. около мола на бул. Стамболийски.
Разбиха ми колата и от багажника взеха туба като тази https://www.technomarket.bg/products/09113281/blaupunkt-basspack-2011-tube
с белези от колани за захващане към лайсните в багажника.

Знам за още двама колеги от форума скоро за подобен инцидент. Също кражби има и на акумулатори!

За щастие друго аз не държа в кола и е нямало какво да направят!
:death :banghead

diqn_bs
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот diqn_bs » Нед 24 ное 2013 9:35

и аз скоро колеги осъмнах без 4 джанти по дискове.....обадих се на куките и там писане мисане снимки работи и бях се отказал от джантите вече докато един ден нямаше и месец от изчезването им седя си на сфетофара и по едно време отсреща минава едно ауди а4 комби черно и бам гледам същите като моите джанти проследих го аз до МОЛА и като слезноха момчетата отидох до колата и какво да видя моите джанти само че пръснати със черен матов спрей толкова некадърно че бяха почнали да се люпят...и пак на 112 и от там ме свързаха с районното и от там дойдоха куките и така доказах че са моите джанти с снимки и с свидетели ,но вече мина месец и още никакво развитие от полицията за джантите чакам все още да ми ги върнат.аз по бързо намерих крадците от колкото те ще ми върнат джантите но както и да е ще почакам важното е че си ги намерих :love.vwclub

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Вто 26 ное 2013 16:26

Няколко сллучки.
Преди годинка някъде,отивам на фитнес и 200-300 м след моя вход паркира един Vw Sharan или Ford Galaxy, не се сещам точно. След това прибирам се от фитнес и собственикът на колата е със семейството му и да се качват в колата и жената казва : ключалката я няма.При което аз си минавам и колата не съм я видял повече.Знам всичките платени паркинги в района,колата не е на нито един,явно са я свили или и аз не знам.

Друга случка.

Отиваме рано по работа със сестра ми и баща ми и отиваме към летището да закараме сестра ми и тамън баща ми изкарва колата и се качваме и 2 коли по-напред една e46-ца фейслифта.Беше без навигацията,волан,жабка и половината неща от таблото.От предницата на колата бяха взели фаровете,бъбреците,халогените.Беше M-pack и беше просто уникална. Сива със големите джанти.Караше я младо момче,което не му се отдаваше паркирането,спираше за 3 коли или затапваше някой.
Човек да не си купи по-скъпа и екстрова кола и веднага да я разглобят.

1 тас оригинален,другия не са могли.Колата е Corsa,и на зимните гуми сме сложили с баща ми 2 таса от Seat,стар модел но оригинални.В ОВча купел става това.Тъпото е,че не живея там а ако беше станало в моя квартал щях да го чакам и докато реже свинските опашки с чука по-главата му тъпа.Дано да катастрофира с гадния му Seat.

Потребителски аватар
Unattainable
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABF

Мнениеот Unattainable » Нед 01 дек 2013 18:26

Днес сутринта влизам в голфчето ми, тъкмо да си сложа панела на сд-то и кво да видя кабелите стърчат.Няма счупен прозорец, няма нищо пипнато,но "майката" са я "лепнали".Ква е била тая процедура "отклчюч" ,"заключ" и без Сд .. не знам.Модела е Pioneer 6300 SD - червения вариант.Не знам за какъв "чеп" ти е "майката" като нямаш панел или може би от друга кола ще намериш от нея .. колко малоумен трябва да си просто нямам думи.Ако някой чуй да се продава такова или го види случайно в някоя заложна къща ( за Варна става въпрос ) да драсне едно Лс.Благодаря предварително и дано на тея идиотчета да им изсъхнат ръчичките..

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Съб 07 дек 2013 13:14

Днес сутринта си намерих колата подпряна с две трупчета отпред, едната джанта беше полуизмъкната, другата беше с един болт. Явно нещо ги е спряло или изплашило да ги вземат. Гумите ми са зимни почти нови и щях да се изям от яд ако ги бяха взели.

Потребителски аватар
manov21
Двигател: AEK

Мнениеот manov21 » Вто 10 дек 2013 16:17

Да се запиша и аз към "гризнатите" Снощи тръгвам към колата(Г3 97г.) оставена на паркинга на блока (Студентски град 41) щракам дистанционното на централното, но се сещам, че откачих акумулатора понеже имам някаква утечка. Приближавам се и гледам разпилени дискове по шофьорската седалка :question :exclaim :question пъхам ключа отключвам вратата и какво да видя в следващия момент, пръснато стъкло на пасажерската врата, измъкнато DVD SANG от таблото, двете колони в предните врати, акумулатор BOSH -75 ампера и туба и усилвател Thunder. Съответно се обадих на 112 (тая надежда да намерят нещо) дойдоха снимаха писаха пък ще видим.
Като знам с какъв кеф я поддържам а някакви олигофрени ми е***а бойната слава за 15 минути, така ми се иска да им счупя ръчичките :exclaim :exclaim
Надявам се парите да ги дадат за лекарства за рак и други полезни неща :exclaim

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 10 дек 2013 18:00

ега ти и на зимните железарки ли да слагам секретни болтове. Ега ти помиярския народ.

Офф : На 24.11.2013 монтиран паметник от мрамор, ваза и фенер. На 07.12.2013 фенера го няма стъклото захвърлени и счупено. Очаквам в събота като отида и вазата да я няма :screwy :horror
@Надявам се парите да ги дадат за лекарства за рак и други полезни неща

Не да се надяваш ами да ги дават не за лекарства , аз болкоуспокояващи и морфин и по-добре направо към морфина да минат.

Потребителски аватар
yordannnnnn
Двигател: ABS 93

Мнениеот yordannnnnn » Вто 10 дек 2013 19:27

от януари откакто ми отваряха колата пред блока(явно с ключ)и ми свиха всяка възможна тонколонка,баскаса,усилватели,СД Сони,и др. ценни що годе неща-акумулаторен винтоверт и дори ключовете и отвертките, досега никакво развитие по случая, пак снимаха,писаха,отпечатъци взимаха...една година никакъв резултат няма,така че полицията май само отразява кражбата и това е,ако не си намериш случайно откраднатото по обяви и т.н. друг начин не виждам

Потребителски аватар
maerto
Автомобил: VW Golf 4 2001
Двигател: 1.6 16V AUS

Мнениеот maerto » Сря 11 дек 2013 10:42

Осъмнах без капачката на зареждачката за газ!Не че нещо сериозно ,но ме дразни факта че на магазина са по 2.50лв Заслужава ли за 2.50лв. да рискуваш да ти строшат главата(защото ако бях видял със сигурност щтях да му я строша)?На някой му е трябвало капачка,и по-лесно е да откраднеш отколкото да идеш да магазина и да дадеш 2.50....нямам думи,това няма оправиа... :newsm66

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”