Високи обороти - Голф 2 1,6 карбуратор Pierburg 2 E
Re: Високи обороти - Голф 2 1,6 карбуратор Pierburg 2 E
Брей,то в родния ми град имало майстори?!!!А реват ,че нямало !Отворете се бе хора да ви видят хората!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи днес прегледах клапана който махнах последно.Набих му едно маркучи и надух с въздух.Установи се че съска в кръглата част на обръча точно където са слепени двете части.А този който съм сложил в момента на колата явно е с друг проблем.В понеделник очаквам да ми пратят друг карб. и ще пробвам или с него или ще му взема само клапанчето.Благодаря на всички за участието в темата.Ще пиша какво съм направил 

Ако е повреден този термовремеви клапан, то най-лесно може да го изключиш от вакуумната система на карбуратора (и без това ролята му е само за кратко при студен старт). За целта се изважда долното розово маркуче от клапана и извадения край на маркучето се запушва с подходящо болтче 3-4 мм. На познат така му оправихме Голфа, дано и при теб се получи, колега...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Така си беше затапено като взех колата преди 4-5 години от Италия.До преди няколко дни след като взе да ми прави мизерии с оборотите и свалих карба. че го видях това че е затапено и още на 2 места имаше тапи..... общо 3 на брой.Явно Италянците така си решават проблемите
. Но аз съм решил да си го докарам до състояние както трябва да бъде.
Благодаря на колегата за прекрасния материал
Наистина много точно и подробно!
Ще пиша като има развитие.

Благодаря на колегата за прекрасния материал

Наистина много точно и подробно!
Ще пиша като има развитие.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте и за много години!Най сетне оправих проблема с карбуратора.Взех още един за части и подмених кръглото хапче заедно със вакуум регулатора и всичко си дойде на място. Сега си пали дори в най студеното време,сама си подава газ за секунда при запалване и всичко е наред.
Благодаря на всички отзовали се и помогнали да оправим проблема!
Благодаря на всички отзовали се и помогнали да оправим проблема!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”