Проблем с кучета.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Проблем с кучета.

Мнениеот Marto_cafeto » Съб 23 ное 2013 21:05

Здравейте колеги,искам да ви попитам как да постъпя защото и аз се чудя.От 2-3 дни някой от входът ни храни уличните кучета и освен,че лаят по всяка кола,скачат и на хора и на малки деца.Вчера се прибирам към 21:20 и във входа 2-3 кучета,при което влизам и тръгват да ме лаят.Махнах се и взех от колата една тръба.Подгоних ги и и се разкараха,но днес гледам че пак се навъртат около блока и ръмжат.Въпросът ми е : Да се обадя на Еко Равновесие или да разбера кой ги храни и да говоря с него.
Кажете ми вие как бихте постъпили :th_up .

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с кучета.

Мнениеот Stivi » Съб 23 ное 2013 22:01

Викай Еко Равновесие като има кажеш че са агресивни и едвам си се спасил от ухапване,може ако искаш да скъсаш и един стар панталон за доказателство ! Другото което бих приложил ако някой помияр ми уплаши детето няма да го споменавам че противоречи на правилата на форума :death

batmit
Автомобил: Golf IV
Двигател: AKL 2000

Мнениеот batmit » Съб 23 ное 2013 22:05

Точно така викай ги, това им е работата. Идват с бус и ги ловят, но помиярите ги усещат от далече и бягат. Друго не прави, че може да те осъдят.

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Съб 23 ное 2013 23:07

Stivi написа:Викай Еко Равновесие като има кажеш че са агресивни и едвам си се спасил от ухапване,може ако искаш да скъсаш и един стар панталон за доказателство ! Другото което бих приложил ако някой помияр ми уплаши детето няма да го споменавам че противоречи на правилата на форума :death

Благодаря момчета,точно така ще направя,притесняват ме няколко неща ако ги викна.Кучетата принципно движат заедно с едни гадни деца и ще гледам да направя така,че като викна Еко Равновесие да не се разбере кой се е обадил да не ми направят някоя мизерия на колата или на нещо друго,благодаря за съветите ! :love.vwclub :love.vwclub

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 23 ное 2013 23:16

:use_search Теми има много. Жалби, молби и т.н. до съответните инстанции ...
П.П: И не пиши, че гониш кучетата с тръба, че ще се появят природозащитници да ти обясняват за правата на животните ... и да те упрекват, че защитаваш себе си и децата си ...

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Съб 23 ное 2013 23:21

Премахнете темата :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”