Парно голф 3
- dimitarsliven
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAM
Парно голф 3
Здравейте колеги искам да попитам .Вчеса си смених радиаторчето на парното с ново и стъклата продалжават да стоят мазни след известни километри. Някакви идеи от какво може да е?
- dakodakof
- Автомобил: Golf 3 GTI 20 Jahre
- Двигател: AFN
Re: Парно голф 3
Филтър купе ! 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Избърши ги хубаво и пак пробвай,предполагам ти е било избило старото радиаторче и е намазало стъклата и изпотило.Също и новите ги мажат с една смазка и е възможно и от нея да ги клепе докато се изпуши.
- dimitarsliven
да не бързам да развалям пак значи
- dimitarsliven
Колеги оказа се радиаторчето.Чисто ново пак боклук някои да ми препоръча марка по свясна това беше нисенс.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Жалко, че и аз нямах твоя късмет нисенса да ми протече и да го сменя веднага. Цяла зима мръзнах с такова радиаторче щото грам не топлеше, 10 пъти разглобявах и чак като го изхвърлих този лъскав боклук и сложих 15 годишно, но оригинално разбрах, че е в голфа може да е Африка.
Каквото и да вземеш е на късмет - Всички са китайски, може за 15лв да е добро, а може за 100 да е боклук. Ако искаш да си удвоиш стойността на колата си вземи ново оригинално за 300лв.
Каквото и да вземеш е на късмет - Всички са китайски, може за 15лв да е добро, а може за 100 да е боклук. Ако искаш да си удвоиш стойността на колата си вземи ново оригинално за 300лв.
- dimitarsliven
Колега и ти ли си бил с нисенс.Пък това топли не се стои от топлина
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Китайските са на късмет дали ще топлят (повечето си топлят, малко по-слабо от оригиналните, но топлят). На моето водата е минавала от входа директно към изхода без да обикаля по тръбичките. Пишеше Ниссенс, Дания, някви глупости, абе китайче 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
С едно Валео,оригинално от голф 96-97 решихме проблема с парното на една 2-ка.
Преди това пробвахме какви ли не нови радиаторчета и нищо.
Преди това пробвахме какви ли не нови радиаторчета и нищо.
- tokercho
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJQ
Ето това радиаторче си поръчах и сега нямам никакви проблеми :)
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък съм много недоволен от BNR като марка ама за климатичните - дойде един човек с едно БМВ, взел си нов такъв радиатор - слагаме го всичко точно и като тестваме системата,още на 15 атмосфери радиатора се разцепи...а трябва да издържа 35 атмосфери. Смени го с друг (признаха му,че можело да е дефектен) - същата работа. Третия път вече сложихме друга марка и колата вече 2 години няма грешка :)
За радиаторчета за парното, към момента съм най-доволен от Febi ...от над 1000 наслагани за 2-3 години, имаме само една рекламация и то месец след монтажа - дефектно.

За радиаторчета за парното, към момента съм най-доволен от Febi ...от над 1000 наслагани за 2-3 години, имаме само една рекламация и то месец след монтажа - дефектно.

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз явно с тия радиаторчета имам ебахти късмета.
На стария Голф най-китайското (даже и марка нямаше) - 18лв и 6 години няма грижи, а и до момента грее на Африка.
На следващия Голф Топран 25лв - И него сложих и забравих.
На Аудито Niessens от Тех-ко 60-70лв беше - Парното тръгва преди да е отлепила стрелката.
Сменял съм и на колеги и досега никой не е ревнал. В ерата на масовото производство явно всичко е до късмет.
На стария Голф най-китайското (даже и марка нямаше) - 18лв и 6 години няма грижи, а и до момента грее на Африка.
На следващия Голф Топран 25лв - И него сложих и забравих.
На Аудито Niessens от Тех-ко 60-70лв беше - Парното тръгва преди да е отлепила стрелката.
Сменял съм и на колеги и досега никой не е ревнал. В ерата на масовото производство явно всичко е до късмет.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
За хубаво почистване на стъклата използвай кърпички за почистване на компютърни екрани или обезмаслител. Ако правилно си спомням и аз съм с радиатор на парното Ниесенс, монтрано преди повече от 3 г. и
е ОК.

- dimitarsliven
Чакам майстора да я развали и да потвърди дали е от него. Един друг колега каза,че може да са въздоховотите мазни от предното и затова да е така.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Като е ново в началото може да прави мизерии по стъклото докато му нагорят реотаните, или квото там има. И моето е от миналата зима. Топли на 1 и 2, пусна ли вентилатора на 3 и ненадейно почвам да го псувам....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”