мигаща светлина за подгрева при голф 4
- Rasisko
- Автомобил:
- Двигател:
мигаща светлина за подгрева при голф 4
Здравейте колеги,имам проблем с лампата за подгрева мига след минута като се запали колата,изчетох темите които са свързани с подобен проблем но нито една от тези теми не ми помогна.Прегледах първо стоп машинката тя е ок,после огледах всички светлини от пред и от зад по фарове и стопове понеже колега беше написал в темата си че след отстраняване на такава неизправност му е се е разрешил проблема.Единствено имам неработеща лампа за осветлението на багажника и на шофьорската врата в кората но не ми се вярва да е от тях.Иначе проблеми в вървенето и в нещо друго по колата не съм забелязал единствено тази индикация която дразни а и звуковия сигнал придружен с нея,на дисплея на компа ми изписва "Mot.guasto officina"или в директен превод от гугал "прашинка проблем цех".Колата е вкарвана явно от Италия но нищо смислено не намерих като превод на това.Ако някой е имал подобен проблем или може да ме насочи какво означава благодаря предварително!
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: мигаща светлина за подгрева при голф 4
Пробвай със стоп-машинка от познат. И най-добре закачи колата на Ваг-Ком, и може да си смениш езика на дисплея също от там :)
- Rasisko
- Автомобил:
- Двигател:
6669 написа:Пробвай със стоп-машинка от познат. И най-добре закачи колата на Ваг-Ком, и може да си смениш езика на дисплея също от там :)
Машинката е добре даже с нова съм пробвал но няма промяна
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Ваг-Ком, колата обича и сама да си казва какво й е :)
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
А на ваг-ком закачи ли я???
Крушките здрави ли са на стоповете?
Центровката как е???
Крушките здрави ли са на стоповете?
Центровката как е???
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Диагностика колега,да не се мъчи никой да гадае.
-
- Автомобил: VW Passat 2.0tdi
- Двигател: BKP 2006
При мен беше дроселовата клапа ,свалиха я и я почистиха и няма проблем .
както каза колегата по-горе, провери си първо крушките на стоповете, някоя може да е изгоряла
лампата мига ако отчете по-малка консумация - примерно, сложил си диодни (лед) крушки
лампата мига ако отчете по-малка консумация - примерно, сложил си диодни (лед) крушки
- Rasisko
- Автомобил:
- Двигател:
В такъв случай би следвало когато не са пуснати фаровете да не отчита грешка но я засича и още преди да ги включа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега имах почти същия проблем но след време загасваше ,оказа се слаба връзка на една от свещите
- Rasisko
- Автомобил:
- Двигател:
Да може да ги проверя защото на скоро имаше изгоряла свещ и ми направи впечатление че шината мн хлабаво като че седи където ги захваща!
- Rasisko
- Автомобил:
- Двигател:
Днес свалих стоповете да ги прегледам и забелязах нещо странно за мен,най горната крушка която се намира на стопа имам някакви лед крушки с по 20тина диода от които светят по 4-5 другите явно са изгорели,пробвах да ги заменя с нормална крушка от габарита понеже са с еднакви фасунки но не светват,някой може ли да ми каже дали нещо не е в ред или трябва да си търся подобни лед крушки за да ги заменя ето снимки на крушките с каквито съм в момента и мястото на стопа където се намират на шината
- Rasisko
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги проблема с мигането е отстранен,благодаря на всички които вземаха участие в това да ми помогнат.Смених въпросните диодни крушки с нови и вече няма проблем,както каза колегата nasko1978 проблема се криеше в стоповете
Върни се в “Дизелови агрегати”