Проблем с центровката на LOVATO-то на Б4
- kriskoo_95
- Автомобил: Volkswagen Polo 6N1
- Двигател: 1.9D
Проблем с центровката на LOVATO-то на Б4
Здравейте колеги и приятели, искам да ви задам един въпрос защо когато настроя оборотите от изпарителя на около 850 900 с включени фарове и неони абе всичко е ШЕСТ обаче след като изгася двигателя и го запаля все едно не съм пипал нищичко защо е така оборотите пак падат до 500 няколко пъти и "УЖ" се нормализират но пак са ниски отварях пробката на изпарителя долу за да изтече онази гадна смес затегнах хубаво пробката преди около месец сменях филтъра и ми направиха центровка ама с извинение се ос*аха на метеното и сега много се дразня когато си карам и изведнъж освободя от скорост и паднат тези обороти одеве пак си ги бях направил екстра обаче изгасих двигателя и всичко по старо му не знам вече какво да правя двигателя е 1.6 пълна инжекция 101кс с обикновена газова до преди 6 месеца г/д нямаше никакви ядове газовата е от 5 години вече моля ви колеги помогнете :D
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с центровката на LOVATO-то на Б4
На бензин как е?
- kriskoo_95
на бензин няма никакви проблеми но май изпарителя е за смяна ако му направя ремонт дали ще се оправи или фа си купя нов турски вакуумен дали ще стане ще имали дерт
- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Което ти е по-изгодно - или нов изпарител, или ремонтен комплект. Но за да нямаш проблеми - трябва да си избереш едното. Пиша това, мислейки си от твоето мнение, че ни си сменял мембрани/гуми по изпарителя скоро...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Криско, от неоните е, пич.kriskoo_95 написа:... когато настроя оборотите от изпарителя на около 850 900 с включени фарове и неони ...
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Не си прав!!!! От фаровете е !!!! А сега сериозно - защо реши изпарителят да е вакуумен? А платната на този, който е на колата, сменял ли си? И на колко км е вездесъщият изпарител? Ако е над 50 000 км, платната са си направо за смяна.
- kriskoo_95
Значи направих си ремонт с нови мембрани почистване го направиха хората уж центровка взеха 60лв и сега оборотите пак са ниски не знам вече какво да правя как да вдигна скапаните обороти сега колата е в гаража не мога да я карам така дразня се и карам на брат ми полото понеже е дизел ;) и аз продавам пасата сега за да си купя дизелова количка малка
Върни се в “Автогазови уредби”