Проблем с паленето!!!POLO 1.3-95!!!
Хора, от 4 месеца съм собственик на POLO 1.3 моно-95година.Имам следният проблем - по някой път след като ми загрее колата и я изгася неще да пали, смисъл вратвам клуча-върти стартера, но колата не пали, и в събота бях на извън градско-колата ми изгасна от движение на 2 пъти, а 3 дена преди това бях на диагностика обясних за паленето и ми казаха всичкоти е наред, а като почне пак да ти прави промлеми се обади!!! Какво бихтеми казали-предварително благодаря!!!
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
погледни тука ...
http://vw.noxis.net/forum/viewtopic.php?t=3763
моя проблем се оказа от заплесия, ма симптоматиката е подобна....
http://vw.noxis.net/forum/viewtopic.php?t=3763
моя проблем се оказа от заплесия, ма симптоматиката е подобна....
Ами,аз прочетох твоят случай преди да напиша за моят-не пали само при загряла кола и то рятко за сега!!!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с паленето!!!POLO 1.3-95!!!
ventos написа:Ами,аз прочетох твоят случай преди да напиша за моят-не пали само при загряла кола и то рятко за сега!!!
Като си прочел неговия случай обърна ли внимание на комутатора на запалването?Когато му се скапе елетрониката работи само като е студен, не знам при теб на кое място се намира и дали на това място се затопля достатъчно, за да не работи...другия вариант е да няма хубава маса

- lodigiani
- Автомобил:
- Двигател:
Имам същия проблем с Поло 95! От около 2 месеца е така! ... като загрее колата, изключа ли я и поле почва борбата с паленето!
Върта ключа, запалва, подавам газ и до там - изключва! В най-добрия случай пали от 2-3 пъти! Най-добре пали когато е студена! А вече работата почва да се влушава... вече успявам да запаля след доста повечко пъти!
Като я водя на лекар, ще пиша пак!
Върта ключа, запалва, подавам газ и до там - изключва! В най-добрия случай пали от 2-3 пъти! Най-добре пали когато е студена! А вече работата почва да се влушава... вече успявам да запаля след доста повечко пъти!

Като я водя на лекар, ще пиша пак!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”