Чудех се и за К750, но познавам няколко човека които се оплакват, и незнам...иначе съм твърдо решен че това ще е марката, защото съм много доволен досега

Plamen_VR6 написа:След две години бясна експлоатация миличкото Т630 взе да сдава багажа - рестартира се само като види повечко зор /примерно като почна да набирам/ и май ще трябва да му търся заместник. Една колежка си знае вече че дядо мраз /демек гаджето и/ ще и донесе слушалка така че мога да я оттърва от нейния Сони Ериксон К600 за прилична цена,никой не познавам с такъв телефон обаче, нямам и никакви впечатления, така че помагайте
Чудех се и за К750, но познавам няколко човека които се оплакват, и незнам...иначе съм твърдо решен че това ще е марката, защото съм много доволен досега
Plamen_VR6 написа:Ами най-вече ме интересува колко ти изкарва батерията, защото както другия колега казва, и аз съм чувал че доста ток ядат тия машинки, интересно ми е и дали за да ползваш радиото трябва като на К700 да му включваш хендсфрито за антена...това се сещам засега![]()
ПС постни една снимка тука
FreAk написа:единственото при новите модели на сони ериксон е, че много малко им държат батериите - 2 дни макс.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта