Може ли някой да помогне , колата е Пасат Б2 , '86-та година , хечбек,
ЕТО и снимки , може и да не е точно такъв модела , скоро я взех Благодаря предварително!
при мен номера на шасито го има на 2 места (поне): в коша на мотора, под челното стъкло, близо до филтъра за въздуха на купето и в багажника, на стикер на гредата на бронята.
joro_kem написа:при мен номера на шасито го има на 2 места (поне): в коша на мотора, под челното стъкло, близо до филтъра за въздуха на купето и в багажника, на стикер на гредата на бронята.
Номера на купето е, като отвориш капака там където са механизмите на чистачките под предното табло има една прозрачна пластмаса и по нея е номера.То колко е прозрачна след толкова години не се знае;)Аз моя го видях като махнаха(катаджиите) уплътнението до някъде.Пласрмасичката се надига заедно с него и вътре има една мет.тенекийка на която си пише всичко.А също и има и някъде на шофъорската врата ама не знам къде,не съм се заглеждал.Като я отвориш гледай.Пък номера на мотора...сякаш на мотора трябва да е.Там се бях заблял и не видях къде светиха с фенерчетата
На колонката само че на дясната има стикер-лепенка снещо като бар-код на нея това е пак за шасито само че на твоя надали вече седи там. На двиг. трябва да е на блока точно зад делкото ако ти е напречен мотора. Ако не намериш нищо провери поне какво излиза по VIN сертификата с номера от талона в началото на сайта.
Ми... дешифратора от сайта не ми свърши много работа , но открих ТОЗИ , който указва и мястото на кода...
Сега... ако някой ден стигна да си видя колата по светло ще преровя за номерата , че предстои прехвърляне А за номера на мотора - и аз там предполагах , че е - зад делкото , мотора е надлъжен...
От тунинг.бг видях обявата , инак се познавам с продавача отпреди Номера на купето го намерих, та даже е същия Двигателя е 1.8 , ама до него не съм стигнал...
Вчера сложих нови тръби по генерацията и започнах кърпежа...
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9559&AlbumId=82867 Ще стане кукличка дзверо