Та работата е, че дойде един момент,в който на моя приятел му притрябваха парички,а и беше започнало да му писва само да го пази и се появих аз. С пълна сила се втурнах да продавам моя вече бивш автомобил,за да мога да му взема пасаторчето.Имах голям проблем с продаването на стария ми автомобил,но в крайна сметка се продаде,но за доста скромна сума. Но най-накрая успях и по живо по здраво взех пасата.
И така да продължа,колата си беше обслужена като към нея върви една доста хубава за мен музика , 17“ лети джанти phoenix и 15“ пак лети за зимните гумета.Колата е добре оборудвана има всичко, от което имам нужда: климатроник, 6 скорости, подгряване на седалките, хладилна жабка, готин салон :д, затъмнени стъкла,включително и вграден антирадар (не ме издавайте

Ето малко снимки на колата:
Нещата, които все пак ми се наложиха да сменям не са малко,но пък с желание ги сменихме и в момента съм стигнал до това просто да сипвам и да си карам с кеф.Като има и глезотийки, които са чисто визуални, ама не се сдържах

-Наложи се да се сменят и 4-те носача отдясно + биалетки
-Температурният датчик сдаде багажа и понеже някъде във форума четох да се вземе този в зеления цвят,така и направих

-Тропаше ми отзад и понеже всичко беше сменено освен гампоните за амортисьорите ги сменихме,и решихме проблема
-Нещо нямах особен късмет и турбото взе, че започна да забива след 3000 оборота,имайки предвид, че съм малко невеж относно автомобилите се панирах, ама веднага се разчетох и малко от малко ми олекна, само като гледах какви пари може да ми струва,получавах сърцетуп,ама минах леко.Едно мое приятелче,което направи и предните ремонти ми каза, че ще го оправи и така и стана.Сваляне и почистване на турбота(все пак колицата е на 285 000 реални километра) + смяна на клапан Н75 или Н18 не помня кой беше :Д. Сега потръгна малко по-добре.Дали си внушавам или не,за мен върви по-хубаво

Общо взето това бяха наложителните ремонти. Сега малко козметични джунджурии:
-Капачки за винтилите VW
-Капачки за 17“ джанти
-Ключодържател VW
-Зимни гуми за 15“ TOYO 195/65/15
-Лайсни за предната броня, че нещо им беше заминал животеца на оригиналните(но все пак си ги запазих)
-Мокетни стелки специално за Пасат
-Осветлението не работеше и то беше оправено + оправяне на комфорта на ключа

-Купих си капачки и за 15-те обаче не нацелих размера и сега си чакам новите

Това са към момента промените а това са другите джунджурии, които искам да си взема или направя:
-Искам да си взема лип спойлерче, смятам че доста добре ще се получи
-Странични затъмнени мигачи
-Трябва да се оправи осветлението в багажника, че е голяма тъмница
-Подгрева на шофьорската седалка нещо не работи и проблемът е, че се е прекъснало някъде в седалсата
-Трябва да си направя реглаж на предницата, че само го отлагам
-Искам да си взема и светлоотразителен триъгълник за оригиналната му позиция,че липсва,пък и видях,че не е особено скъп и дебна възможност да отида до Порше София Изток
Та в общи линии това е по мойта кола.Ако ви харесва ще ме зарадвате