Импулсно зарядно Кауфланд - мнения!
Импулсно зарядно Кауфланд - мнения!
Здравейте колеги, следващата седмица в Кауфланд ще има някакви зарядни по 15 лева, не можах да изнамеря снимка в нета, утре ще пусна една от брошурата, та ясно ми е, че няма да е кой знае каква стока това, ама все пак да чуя мнения, ще става ли това нещо да се ползва 1-2 годишно за дозареждане, ей сега както е преди зима например?
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Импулсно зарядно Кауфланд - мнения!
Аз преди 1година си взех едно от там беше червено на цвят но не искара дълго хем само на мотора акумулатора съм зареждал.Имай едно на ум.
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Не си даваи парите моето е от 25лв пак промоциика някаква и като стана под нулата се спече.Импулсното зарядно е Бош на Метро е 107лв мисля,когато е на промоция. 

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
ivo_555 написа:Здравейте колеги, следващата седмица в Кауфланд ще има някакви зарядни по 15 лева...
днес го погледнах - това не е зарядно устройство в исинския смисъл - води се тестер! от малоумния превод на български разбрах, че се употребява върху неизползвани акумулаторни батерии, като имитира ежедневен цикъл разряд-заряд, т.е. не е предназначено за зареждане на разредени акумулатори.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
DA@KA написа:Не си даваи парите моето е от 25лв пак промоциика някаква и като стана под нулата се спече.Импулсното зарядно е Бош на Метро е 107лв мисля,когато е на промоция.
Същия боклук само че цената.......Пробвах го на резервен алкумулатор.Докато не заигра старото пернишко ...файда никва.Преди него пробвах и лидълското.Акумулатора верно е стяр ама най много държеше след заряд с пернишкото.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Точно така, старо Руско или Българско от близкото минало, нямат грешка, сега аналогични на качество зарядни струват от 150/200лв нагоре, един комшия ми дава едно самоделка, представлява една голяма намотка с дръжка, това какво чудовище е, изправяло е на крака много стари почти отписани акумулатори!!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”