Т4 Мултиван - nylon
- musuibie
- Автомобил: gotin
- Двигател: chugunen glava - aluminieva
- Контакти:
Re: Т4 Мултиван - nylon
Определено ще трябва да го разучиш, па и да го направиш даже топлото, че от Понеделник го дават, че ще е пълно вече със студенти.
- nylon
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1988
Закачих пробната лампа на буксата на парното в салона - ток има
Вероятно проблем с ел. моторчето (клеясало, замърсено и т.н.), когато дойде времето да го свалям ще снимам.
Вчера на едно готино място (с много дълга маса!) се запознах с едни много готини пичове от русенската секция. Да живее клубната дейност!

Вчера на едно готино място (с много дълга маса!) се запознах с едни много готини пичове от русенската секция. Да живее клубната дейност!

- nylon
Днес се проявих и като следовател
Седнах да разглеждам бордовите документи на буса, сервизна книжка, упътване за употреба и т.н. Много съм щастлив, че разполагам с пълния комплект документи и то така добре съхранени. Имам документ дори и за теглича.

Много ми бе интересно да разбера нещо повече от историята на машината. Първия собственик се казва Hans-Willi Lemm и живее(надявам се да е жив и здрав) на адрес Gladiolenstrasse 9, 41516 Grevenbroich Ето и линк от Maps Google ( явно снимката е стара и вдясно на къщата е паркиран буса ми
)
http://goo.gl/maps/3Aeow
Сервиза, където е извършвана подръжката от новичък се казва Gottfried Schultz, намира се на 14 км. от дома на човека на адрес Romerstrasse (im Kaufpark) 41462 Neuss
Проверих във Фейсбук, но няма профил с такива имена. Не знам кой набор е първия собственик. Нищо не се знае, може пък някой ден да ида и да паркирам пред тях
. (Едва ли ще се зарадва много, ако не обича стари таратайки)

Много ми бе интересно да разбера нещо повече от историята на машината. Първия собственик се казва Hans-Willi Lemm и живее(надявам се да е жив и здрав) на адрес Gladiolenstrasse 9, 41516 Grevenbroich Ето и линк от Maps Google ( явно снимката е стара и вдясно на къщата е паркиран буса ми

http://goo.gl/maps/3Aeow
Сервиза, където е извършвана подръжката от новичък се казва Gottfried Schultz, намира се на 14 км. от дома на човека на адрес Romerstrasse (im Kaufpark) 41462 Neuss
Проверих във Фейсбук, но няма профил с такива имена. Не знам кой набор е първия собственик. Нищо не се знае, може пък някой ден да ида и да паркирам пред тях

Честито за новата придобивка , колега! Мноого хубави, щастливи и безаварийни километри да му навъртите! Да Ви отведе и прибере до най- чудните кътчета и до най-добрите приятели! Радвам се , че успяхме да се запознаем и да знаеш , че ми е малко тъжно за темата ти с светло синьото Т3 беше страхотно начало, дълго време се питахме къде "потъна" красавеца. 

- nylon
Благодаря за хубавите пожелания! Желая щастие на Вас и Вашите семейства. И аз се радвам, че се запознахме, а за Т3-ката до скоро съжалявах, но все пак запълнихме празнината в сърцето на жена ми(и моето) с Т4-ката.
Колко са големи тези женски сърца не знам, но спокойно събират и цял Т4 Мултиван 

Последна промяна от nylon на Съб 28 юни 2014 10:38, променено общо 1 път.
- musuibie
- Контакти:
nylon написа:... Колко са големи тези женски сърца не знам, ...
Женското сърце е като Икаруса - винаги има място за още един!

- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Добре дошъл при мултиваните и честито за буса ти....Пожелавам много безаварийни километри.
nylon написа:Благодаря за хубавите пожелания! Желая щастие на Вас и Вашите семейства. И аз се радвам, че се запознахме, а за Т3-ката до скоро съжалявах, но все пак запълнихме празнината в сърцето на жена ми(и моето) с Т4-ката.Колко са големи тези женски сърца не знам, но спокойно събират и цял Т4 Мултиван
Поне аз си го представям, че не е пълен с мъже де
![]()
![]()
Никой не знае отговора на въпроса за женското сърце! Но едно е сигурно и Т8 няма да и стигне ако реши да го пълни с мъже. Искрено ти пожелавам и жената и машината да ти служат вярно !!!!
- nylon

Да ми е честит новия русенски номер, който миналия четвъртък грубо и отегчено ми монтираха в местния КАТ.

На длъжност "Регистратор в КАТ" обикновено работят млади момчета облечени с анцузи и качулки, които висят по опашките, попълват декларации и получават новите номера вместо Вас. За тяхно съжаление конкуренцията и при тях е станала толкова голяма, че вече се намирали мераклии да го правят и за 15 лева на ден, цените на услугата им са паднали главоломно. Такива неща чувах без да искам, докато бях в стълпотворението пред оградата на КАТ. Там се врязах рано - около 06:50 часа в четвъртък. Бях шестия човек. След няколко минути, дойде някой, който започна да твърди, че е първи, защото спял в колата си от 23:00 часа предната вечер и нямало никой пред вратата тогава. За щастие спора не беше с мен. В подобни и други спорове мъчително бавно минаваше времето до 08:05 часа, когато началникът на сектор "Регистрация на ППС" Петров ни прекъсна с въпроса "Студено ли Ви е, А?" Последва дружен отговор "НЕ" Тогава Началникът отвърна: "Ами да не Ви развалям уюта, А?" Демек да не отключвал вратата - горещо очаквания момент от всички нас. След този успешен опит за унизителна шега с "убитаците", чакащи за държавната административна услуга, Човекът отвори и в резултат на наглото бутане от моя страна се оказах трети пред машинката за номерца. Обаче двете момчета пред мен бяха с по 9 девет броя коли.

Последна промяна от nylon на Нед 01 дек 2013 12:17, променено общо 1 път.
- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Баси прикючението......а, за 15лв можеше и да си го спестиш....или поне да седиш отстрани и да гледаш сеира на въпросния "регистратор".
Важното е ,че вече всичко е наред и мажеш да си се кефиш на машинката.

Важното е ,че вече всичко е наред и мажеш да си се кефиш на машинката.
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Въпросния регистратор върши работа докато стане ред ти лично да се наредиш с всички документи пред гишето,за получаване на номера и връщане на старите.Другия вариант е да му направиш пълномошно за да доведе нещата докраи,но цената е 50 60лв и тои три дена се вози с твоята кола,че може и да се разделиш с катализатора си неусетно
.Общо взето това е една мафия.От седмица имам скутер със Софииска регистрация и съм пред дилема дали данего карам с нея,че да спестя нерви,време и пари в тъпото учереждение наречено КАТ.

- musuibie
- Контакти:
Хубава работа, ама ....... българска... 

- nylon
Предлагат се два вида водни помпи за ААВ. С 18 зъба и с 20 зъба. Първо ще трябва да разглобя и после да ходя на магазина - както си се прави.
-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Това е държавата на Златките! В София е същото! Има една опашка, която е в началото и чакаш на студа. После на канала, защо е този канал, като не ти се води като технически преглед?! И навсякъде плащаш и те унижават. Възмутени служителки, не те виждат и чуват. Нещастие останало от времето на комунизма. Едно време техническия преглед се минаваше само през КАТ и беше ужас. Колата, ако е малко мръсна - отиваш да миеш. Нямаше автомивки. Баща ми редовно миеше двигателя на жигулата с някакъв препарат, защото иначе го връщаха. Няма и грам промяна! А ако имаш връзки за 10 минути си готов. 

Хубава работа ама наистина Българска.От известно време живея в чужбина.Едно от нещата които трябваше да направя беше да си купя автомобил.Взех си Т4 и каква беше изненадата ми когато над 50 човека ни обслужиха за има няма 30 минути,и това с номера и нов талон.Имам и още примери,но не искам да ви отегчавам с празни приказки.Толкова е прото и работещо ,но ние винаги намираме начин на опорочим каквото и да било.