Golf IV Климатроник auto-start
Golf IV Климатроник auto-start
Здравейте някой може ли да ми каже как да оправя това. Когато дам на контакт и колата не е палена над 30мин. климатроника тръгва автоматично винаги.
Последна промяна от briz на Нед 01 дек 2013 15:45, променено общо 3 пъти.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Golf IV Климатик auto-start
Има 456 теми по въпроса - пусни търсачката и прочети.Това е заводски така направено и не се оправя,опция на контролера е,която зависи от софтуера на самия него. Ако винаги тръгва на 22 градуса и на Ауто,а не както си го оставил преди да изгасиш колата,тогава имаш проблем с паметта му...както казах,прочети,има много писано по въпроса (поне 10 теми съм написал само аз
)

zfa159 написа:Има 456 теми по въпроса - пусни търсачката и прочети.Това е заводски така направено и не се оправя,опция на контролера е,която зависи от софтуера на самия него. Ако винаги тръгва на 22 градуса и на Ауто,а не както си го оставил преди да изгасиш колата,тогава имаш проблем с паметта му...както казах,прочети,има много писано по въпроса (поне 10 теми съм написал само аз)
да винаги тръгва на 22 градуса ауто благодаря ще потърся преди да напиша гледах в търсачката но не видях нищо за голф 4
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
За Пасат Б5 и 5.5 е същото,може да потърсиш и за тях :)
Иначе теста е следния - палиш колата и задаваш температура 20 градуса режим ауто.Без да гасиш контролера предварително,гасиш цялата кола.Оставяш я така за примерно половин ден или един ден или повече време и после даваш на к-т и я палиш.Гледаш какво показва - ако пак е на 20 градуса, паметта му е ок и нямаш проблем.Ако се е върнал сам на Ауто ама на 22 градуса,паметта му я няма - вариантите тогава са или проблем в самия контролер или спукана спойка на контролера или липсващо постоянно захранване (директен + ).Виж какво ще стане и пиши,дай данни и точно за колата - година и двигател,за да ти кажа кой предпазител му е за паметта,да го прегледаш дали е здрав :)

Иначе теста е следния - палиш колата и задаваш температура 20 градуса режим ауто.Без да гасиш контролера предварително,гасиш цялата кола.Оставяш я така за примерно половин ден или един ден или повече време и после даваш на к-т и я палиш.Гледаш какво показва - ако пак е на 20 градуса, паметта му е ок и нямаш проблем.Ако се е върнал сам на Ауто ама на 22 градуса,паметта му я няма - вариантите тогава са или проблем в самия контролер или спукана спойка на контролера или липсващо постоянно захранване (директен + ).Виж какво ще стане и пиши,дай данни и точно за колата - година и двигател,за да ти кажа кой предпазител му е за паметта,да го прегледаш дали е здрав :)

от 1 година и половина я имам Golf IV 1.9TDI 90hp 1998г.
Направих само-диагностика изтрих грешките:
04B6 Standing Time Signal
04FA Recirculation Flap Servo Motor
025B Footwell/Defrost Flap Servo Motor
Направих само-диагностика изтрих грешките:
04B6 Standing Time Signal
04FA Recirculation Flap Servo Motor
025B Footwell/Defrost Flap Servo Motor
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”