Днес поставих и широкия нож от GTI мисля че застана добре малко го освежих преди това ето и снимка за момента няма новости черните кори са намерени само трябва да се поставят смених маслото с такова на q8 15w40 много съм доволен препоръчвам ви го колеги
http://prodavalnik.com/komplekt-tazove-za-mertsedes-190-14ki-i32333581 тези тазове поръчах колеги днес чакам да доидат др седмица и ще кача снимка ,а междо другото от вчера съм с зимните гуми и съответно 14 железни джанти купих нови гуми марка debica frigo надявам се да нямам проблеми :) Продавам 15 ки те ,ако някои има интерес на ЛС.
Хубави и здрави джанти са, BBS RZ ако не се лъжа е модела. Аз съм карал с такива само, че 14-ки колега и се връзват много добре с визията и годините на колата. Единствено като съвет провери с какво ЕТ и J са, за да не бъдат прекалено прибрани ако са с ЕТ 45 примерно
Здр колеги реших и взех джантите от обявата оказа се че са точно такива каквито търсех с размери 7j et24 ето и две снимки след като ги поизмих днеска от прахта предстои им полирване на бордовете търсят се капачки само :)
Колеги от няколко дена ми се върти една идея за крайно гърне от голф 3 тди дали ще стои добре според вас и ако някои е с такова би ли могъл да ми каже на колко мм е входа благодаря :)