"Черен петък" в emag.bg

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
mr24
Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
Двигател:

Re: "Черен петък" в emag.bg

Мнениеот mr24 » Съб 30 ное 2013 12:52

От промо продуктите си харесах само SD карта, която беше на половин цена, но беше свършила в 8 часа сутринта вчера. По-късно ми направи впечатление, че пак има наличност от карта с този капацитет, нооо на цена над нормалната (с отстъпката).
И днес "промоциите" продължават, който не е успял да си купи на завишена цена има още възможност

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 30 ное 2013 14:51

В рамките на следващата седмица апелирам всеки пазарувал като получил стоката да пише отзиви и ще се види кое-какво. Така ще си имаме прекрасна тема за следващата година ако се издънят тая година.

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Съб 30 ное 2013 15:07

Поне плюса е, че това е онлайн и се избягват моменти като този :mhihi

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Съб 30 ное 2013 20:08

Купих си HTC 8X за 360 лв и то към 16 часа. Разгледах и други сайтове, никъде не го видях на такава цена. Като дойде, ако въобще дойде, ще пиша как е.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 01 дек 2013 1:32

Мисията изпълнена, 7 страници тема във форума който много добре се индексира от търсачките

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Нед 01 дек 2013 2:19

Привет и от мен.

Прочетох много внимателно темата и срещнах няколко човека, които говореха за това как става в Америка. Аз ще ви кажа от пътво лице, понеже онзи ден бях там.

От няколко години в Америка "Black firday" почва още от четвъртък във всички магазини, но в различно време (обикновено след 18 часа местно време). Сряда вечер реших да навестя "Best buy" една от най-големите им вериги за техника, тип Технополис/Техномаркет. Идеята ми беше да набележя нещо и на другия ден да си го купя.

Влизайки в магазаниза забелязах, че подготовката за продажбите течеше и си имаха актуална цена, на която можех да си го купя и тогава. Странното беше, 80% от стоките бяха вече със сложени цени, които на следващия ден като отидох пак си бяха същите. Имаше и намалени неща на 50%, но те бяха от не реномирани марки - VIZIO, INSIGNIA и т.н. Самсунг, Тошиба, Сони, Шарп - намалението не беше кой-знае какво - разликата с он-лайн цените - или същата, или с 10$ надоли, или 10$ нагоре.

Така, че не си мислете, че и тук е по-различно - всичко е маркетингов трик да има много навалица, а така и така си отишъл си купуваш и другите неща.

Потребителски аватар
plamen_vv
Автомобил: Polo 9N3
Двигател: BBM 2008

Мнениеот plamen_vv » Нед 01 дек 2013 16:31

В 7 и 17 минути си пуснах поръчката за айпад мини и получих потвърждение веднага. В 14:50 получих втори и-мейл с евентуалната дата на доставка на поръчката, а именно между 2 и 7 декември.
Днес погледнах в сайта статуса на поръчката и той гласи "Поръчка, разпределена на консултатнт". Интересно ми е дали само при мен статуса е такъв.
Следващата седмица ще пиша какво е развитието с "черния петък" :)

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 01 дек 2013 20:35

Аз пък да ви кажа следното.. имам три поръчки и 4 минути между първата и последната. За това време има още над 800 поръчки. И всичко това около 8 часа сутринта.

insert11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот insert11 » Нед 01 дек 2013 21:53

Какви ли не щури работи измислят само и само да се отърват от стоката си,все пак това са и можеби по стари модели на някой стоки така че нормално да има свалят цената, но се съмнявам че ще свалят много от цените на на конзолите където излязоха преди около месец на Сони и преди седмица Xbox One ?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Нед 01 дек 2013 23:30

К.Одаджийски написа:Мисията изпълнена, 7 страници тема във форума който много добре се индексира от търсачките

Нож с 2 остриета. Ако другата седмида почнат да не пристигат поръчки или пристигат със забележки темата от реклама много бързо ще се превърне в антиреклама :mhihi

Потребителски аватар
grizzly
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grizzly » Пон 02 дек 2013 19:58

Днес на обяд ми дойде телефона от "черен петък". Нов, запечатан на половин цена. Детето е супер доволно. Аз също. Няма фактура и гаранционна карта незнайно защо. Писах им, да видим.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 02 дек 2013 20:00

grizzly написа:Днес на обяд ми дойде телефона от "черен петък". Нов, запечатан на половин цена. Детето е супер доволно. Аз също. Няма фактура и гаранционна карта незнайно защо. Писах им, да видим.

Май се започва :mhihi нов телефон ама без гаранция и не дай се боже да аварира не ми се мисли :banghead Нека да видим други дали има без гаранция :death

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Пон 02 дек 2013 20:30

grizzly написа:Няма фактура и гаранционна карта незнайно защо

A, незнайно :mhihi Аз се сещам за някое и друго знайно :mhihi

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Пон 02 дек 2013 21:09

Да се включа и аз в темата - та поръчах си лаптоп от "черен петък" и днес пристигна пълен комплект както си му е редът,характеристиките съвпадат с тези които бяха посочени в информацията за модела!Има и гаранционна карта приложена в комплекта както и драйвери за Прозорец 8!
За колегата по горе дето няма гаранционна карта ще го съветвам да си провери профила в сайта emag.bg от там може да си изтегли гаранционната карта и фактурата за съответното устройство което е поръчал!

Потребителски аватар
grizzly
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grizzly » Пон 02 дек 2013 21:36

Проверих. Няма такава приложена. За сега го отдавам на лудницата около организацията на промото. Писах им мейл, ще видим утре какво ще кажат. Телефона е купен на фирма и не мога да си представя че ще се разсеят за фактурата. Към телефона купих СДкарта. Тя има и гаранция и фактура. И на хартия и на сайта.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”