Нещо ужасно вие отпред

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
potrebitel_FX
Автомобил:
Двигател:

Нещо ужасно вие отпред

Мнениеот potrebitel_FX » Пет 22 дек 2006 1:36

Здравеите на всички почитатели и притежатели на Поло. И аз имам удоволствието да съм собственик на Polo 1.1 1991 год. Имам го от преди близо два месца и честничко да си призная много малко разбирам от коли. Иначе колата си въви много добре с изключение на един проблем: след 120 нешто отпрред адски започва да вие. Ходих на сержиз и ми казаха , че лагерите ми са наред. Много се притеснявам да не е скоростната кутия. Моля ако някои може да помогне или да каге какво е да ми пише.Предварително Благодаря.
неШТо? mod edit: vaskoto1

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goldorak » Пет 22 дек 2006 9:37

Привет,

Аз имам същото поло, но не смея да вдигам над 110-120 км/ч. Все пак си е кола не първа младост, а и е малогабаритна.

Icoo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Може да е и от гумите

Мнениеот Icoo » Пон 15 яну 2007 16:07

И аз не бих ти препоръчал да караш с над 120, защото колата е малка и не особено стабилна за такива скорости. Щом лагерите са ок, може да е от гумите - ако не са равномерно износени или са с добри грайфери може да се чува виене от тях. Понякога дори точен баланс на гумите и размяна на предна и задна гума може да намали този шум, така че пробвай. Може да се разбере дали е от скоростна кутия като се отвори и погледне дали е добре смазана и има ли износени зъбни колела.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”