Да ви споделя и моя опит с тази "фирма" - харесах си волан от сайта им, защото на моя е повреден лентовия кабел. Един ден си чатих през сайта им- казаха има го, пълен комплект е, ела. На следващият ден го поръчах от сайта им, ТЕ ми се обадиха и казаха "всичко е ОК, елате щом сте от София и т.н.". След няколко часа отивам, тия ме гледат като извънземен, идва въпросното момче и му казвам какво търся. Той ме попита казали ли са ти цена (то си я пише на сайта, кой да ми я казва?), казах му колкото пише на сайта. Отиде да търси ужким, след малко идва- нямало го волана. Според мен се опитват да продават чаркалаците си на доста по-високи цени в продаванлика и за това ако кажежш ценната от сайта те отсвирват!!! Както и да е тръгнах си. На другия ден си казах чакай да разгледам дали имат за Голф (те са еднакви с моя волан). Имаше 3 бр които ме устройваха. Пак звъня, този път обаче явно попаднах на нормален човек, който сподели, че всичко читаво е разпродадено, имало само един от Сеат....та поне не ходих пак до другия край на София напразно.
Извода е не гледайте какво има на сайта, там нещата и цените са само за зарибяване!
Megaparts.bg - Внимавайте! Шефът налита на бой!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: Megaparts.bg - Online Автоморга - шефът налита на бой
Има доста желаещи и предлагам да организираме един "Черен петък" в моргата на бияча. Хем ние ще сме доволни, хем и той ще направи малко "оборот"...
Последна промяна от Bobi85 на Пон 02 дек 2013 23:43, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
съгласен съм със Сандо, една покупка "на едро" добре ще му се отрази на Оги..
-
- Автомобил: VW Passat Golf mk4
- Двигател: 1.9 AFN 98 1.8t AGU 99
+1 за помощ след 17часа... еи така да се разведрим ,нишо неискам от такива хора
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Може би много хора от тук ще ме оплюят заради този коментар, но нали затова е форум.
Не толерирам подобни изцепки като въпросният "Шеф" , но питам защо след като момчето ти е обяснило,че неможе да я намери и те е помолило да минеш на другия ден ти си се направил на ПИЧ и си извикал "Шефа" ? В крайна сметка драмата се развива заради една глупава дреболия, която можеш да закупиш от всеки по-голям магазин за Авто части. Налагало ли ти се е да работиш с куриери?! Знаеш ли какви мрънкЯчи са те? В случая заради едни 10лв човека може изпусне да изпрати стока за стотици левове от което пак някой такъв да каже ,че е несериозен и така нататък.
П.п Не познавам хората и не съм ползвал услугите им.
Не толерирам подобни изцепки като въпросният "Шеф" , но питам защо след като момчето ти е обяснило,че неможе да я намери и те е помолило да минеш на другия ден ти си се направил на ПИЧ и си извикал "Шефа" ? В крайна сметка драмата се развива заради една глупава дреболия, която можеш да закупиш от всеки по-голям магазин за Авто части. Налагало ли ти се е да работиш с куриери?! Знаеш ли какви мрънкЯчи са те? В случая заради едни 10лв човека може изпусне да изпрати стока за стотици левове от което пак някой такъв да каже ,че е несериозен и така нататък.
П.п Не познавам хората и не съм ползвал услугите им.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Прав си, мога да я закупя от всеки един магазин за авточасти, като марката ще бъде "Topran"...
Предполагам си ползвал тази марка, както и всеки един от нас.
В конкретния случай исках да дам мнение от първо лице, на хората отговорни за този вид търговия, понеже от това им зависи хляба.
Явно останах криворазбран, а и въобще не бих си позволил да "забавлявам" аудиторията на форума, ако не се беше стигнало до физическа заплаха.
За съжаление нямам свидетели и не успях да снимам с телефона, но лично аз няма да стъпя повече там, давам отзив, така че някой ако отиде там да има поне едно наум.
Не малко хора от форума ме познават или лично, или косвено и разчитам на изградената ми репутация тук, досега не съм престъпвал думата си.
В конкретния случай исках да дам мнение от първо лице, на хората отговорни за този вид търговия, понеже от това им зависи хляба.
Явно останах криворазбран, а и въобще не бих си позволил да "забавлявам" аудиторията на форума, ако не се беше стигнало до физическа заплаха.
За съжаление нямам свидетели и не успях да снимам с телефона, но лично аз няма да стъпя повече там, давам отзив, така че някой ако отиде там да има поне едно наум.
Не малко хора от форума ме познават или лично, или косвено и разчитам на изградената ми репутация тук, досега не съм престъпвал думата си.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Прав си, мога да я закупя от всеки един магазин за авточасти, като марката ще бъде "Topran"...
Аз също не одобрявам такова отношение,колкото и каквото да ти е в търговията не трябва да се изпускаш.Особено ако си собственик,та ти си лицето на фирмата.А относно че няма да стъпиш там,то реално може и да си го поръчаш без да стъпваш

- Ikov_VR
- Контакти:
Да като цяло марката е боклук, но има и други фирми Swag,Febi, и тн. Аз разбирам какъв е проблема и не го толерирам, но смятам (без да се сърдиш) , че ако не си се обърнал към въпросния да не се е стигнало до тук. Като пиша това съдя на по себе си, като човек на който се налага да работи същото това със стотици хора на ден. Всички или повечето от нас са изнервени към края на деня , всеки бърза да се прибере от работа , да свърши купищата задачи , а както всички знаем в повечето фирми се пести от кадри и най-вероятно за опаковането на пратките и за работата с клиентите се пада на 1-2 -ма човека.Тогава започваш да гледаш , кое ти е приоритетно, в случая от едната страна имаш Васко от VWclub с една дръжка за 10лв , но от другата имаш 30тина (казвам примерно, защото всички преувеличават за пратките) пратки, които трябва да опаковаш преди 18:00, защото до толкова работят куриерите. И какво излиза накрая? Избираш да загубиш време от което можеш после да спечелиш да речем 300 лв , за да търсиш нещо за 10 което в повечето случай е липса или не допада на клиента. Аз поне винаги се поставям на мястото на другия , а ти как би постъпил?
В случая за мен имат вина и те, защото те подлъгват да отидеш, но е могло просто да кажеш Ок и да си тръгнеш. Пък после пиши в темите , на данъчните и на който искаш.
В случая за мен имат вина и те, защото те подлъгват да отидеш, но е могло просто да кажеш Ок и да си тръгнеш. Пък после пиши в темите , на данъчните и на който искаш.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Съгласен съм с теб, но:
Вместо да налита на бой можеше да каже: "Добре, ако желаете, ще ви потърсим частта и ще ви я изпратим по куриер, ако не можете да дойдете при нас." Като съответно щях да си поема аз транспортните разходи.
В случая си изгубиха повече време в приказки с мен, отколкото ако бяха тръгнали да търсят частта.
Пък и обявеното работно време е до 18:00, а не до 17:30 или греша?
Вместо да налита на бой можеше да каже: "Добре, ако желаете, ще ви потърсим частта и ще ви я изпратим по куриер, ако не можете да дойдете при нас." Като съответно щях да си поема аз транспортните разходи.
В случая си изгубиха повече време в приказки с мен, отколкото ако бяха тръгнали да търсят частта.
Пък и обявеното работно време е до 18:00, а не до 17:30 или греша?
- Ikov_VR
- Контакти:
Да и това идва от манталитета на съответния човек.И за това със работното време си прав , но знаеш как е Малко хора , много задачи...
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snuupy93 написа:... Но им е спартанско поведението на всички - ФАКТ...
Дам, всичките са любезни като Леонид на Термопилите

- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Megaparts.bg - Online Автоморга
MEGAKAR EKSPERT EOOD
zh.k. "Kremikovtsi", bl. 29
SOFIA, 1849
BULGARIA
За бизнесмени като тоя и умрялата му морга мога да кажа само, да яде ръждата там и да гние в отражението на жалкия си животец. Помислил че прави бизнес СЕЛОООО и два живота да живееш пак няма да се научиш...
MEGAKAR EKSPERT EOOD
zh.k. "Kremikovtsi", bl. 29
SOFIA, 1849
BULGARIA
За бизнесмени като тоя и умрялата му морга мога да кажа само, да яде ръждата там и да гние в отражението на жалкия си животец. Помислил че прави бизнес СЕЛОООО и два живота да живееш пак няма да се научиш...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Напротив. Има безкрайно любезен един младеж В Даро http://goo.gl/maps/KmUtu , както и един в обекта им след Нови Хан. За съжаление, останалите им колеги са твърде нелюбезни, а един е откровен лъжец ... Също така при batetony67 отношението винаги е на ниво, поне от Тони и Тони. Та ... навсякъде има и мърша и нормални хора.icoico написа:... Досега не съм срещал нормално отношение от моргаджия, може би някаква съставка от горялото масло им уврежда оня дял на мозъка, отговорен за комуникацията...
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
Като гледам,прекалено много внимание им се обръща на тея ама...Аз не мога да разбера едно.Искаш да въртиш търговия...ок.Събрал си някаква стока,продаваш я,изкарваш някой лев.Вече над 10 години съм в сферата на частната търговия.Лично аз съм имал десетки преки контакти с клиенти.Винаги съм бил любезен.Колкото и изморен да съм бил,колкото и изнервен да съм бил.Личните ти проблеми човека изобщо не го интересуват.Той очаква от теб адеквато обслужване.В крайна сметка е дошъл с пари...10лв ли са...1000 ли са....няма значение.Клиента винаги има право.Никога не съм си позволявал да нагрубя някой клиент,да го обидя,камо ли пък да му налитам на бой.Клиента трябва да остане доволен,за да дойде втори път.Пък и да разкаже на познати....ейй еди къде си ходих,обърнаха ми внимание останах доволен.ТАКА СЕ ГРАДИ РЕПУТАЦИЯ!!!Това се нарича професионалѝзъм!Търговец не се става туко така....
п.п. В никакъв случай не подкрепям въпросния господин-собственик на автоморгата.Както казах по-горе...и да е имал някакви проблеми...било то лични или професионални...мене като клиент..наи-малкото като непознат човек изобщо не ме вълнува.
п.п. В никакъв случай не подкрепям въпросния господин-собственик на автоморгата.Както казах по-горе...и да е имал някакви проблеми...било то лични или професионални...мене като клиент..наи-малкото като непознат човек изобщо не ме вълнува.
- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един познат сега ми каза, че мегапартс са му доставили стоп за мерцедес, който е спукан на две места и реално е по-зле от неговия, а на снимката бил перфектен. И сега доставката в двете посоки за негова сметка! 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”