Малко от вътре и под капака
А най-големият ми въпрос към вас е какво е това ограденото в червено.Питах предишният собственник ама незнае,да неби случайно да е от аларма ако е имала някога преди ?
Поздрави от Троян :P

Ние тук си обичаме колите такива каквито са и гоним заводска линия възможно най - много ! Малко са хората тук дето харесват тунинг стил бързи и яростни
Аз лично след като прочетох какви неща искаш да причиниш на горкия гоуфу лошо ми стана
като ти гледам голфа.. не е лош... Но ти си лош
ххаа Ориентирай се да му сложиш черна хелла стопове. Черни мигачи отпред и от страни. Един широк нож. Можеш Да премахнеш емблемата или да я направиш черна.Сложи халогенни. Боядисай прага черен и него ... Сложи фолио на стъклата. Спойлерче на задния джам можеш да сложиш. Едни джанси. Снижи го малко и доста хора ще ти се изкефят тук и ще си добре дошъл
Но въпрос на вкус 
hegemon написа:Ето за това говоря..идеи ми трябват.Сега се замислих и ми изглежда доста добра тази визия която предлагаш колега.Ще се замисля над това и може да последвам препоръките ти.Само ако може акъл с какво да изрежа дупка в кората зад седалките.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта