здр колеги търся по скоро съвет намерих един голф 3 1993 година 2000 кубика 115 коня със газов инжекцион 4 зимни 4 летни гуми с лети джанти много запазен гаражен каран предимно от жена вьншно не сьм виждал подобен до сега тунингован прагове брони предполагам че така е внесен абе красавец отвсякаде мисля че е gti изпълнение за съжаление го няма в обяви никаде да ви го покажа най вече ме претеснява цената искат му 2500 лв да кажем 200 лв ако мога ще отбия знам че е старичък за това търся така да се каже лек съвет струва ли си парите четох че тоя вид мотор е здрав
благодаря на отзовалите се
Голф 3 покупка
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Голф 3 покупка
Идеален набор е но да беше жена не кола
Аз 2500 за кола на 20г не бих дал

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
И е 2Е дърт двигател 4 едновременно връскващи дюзи - лакомник. Колегата преди мен е много прав
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Качи някоя снимка,ако имаш възможност.Така без да сме видели е трудно да кажем дали си заслужава тия 2500 или 2300 с пазарлъка.Мен би ме притеснило "тунинга" по колата.Аз като купувам кола гледам да е възможно най стокова. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
до няколко дни ще кача понеже съм в чужбина
благодаря за отговорите
благодаря за отговорите
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
преди седмица приятел си взе такъв голф 115 коня 94 набор дълбоко рекаро едишън без много ръжда,само на 5та врата имаше,пак с някъв нфс тунинг,борд комп,лети джанти 15ки за 1400лв
-
- Автомобил:
- Двигател:
изглежда човека не е на зор знае си колата затова я дава на тея пари не знам газовия инжекцион колко струва
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Основен проблем при голф 3 - РЪЖДАТА. Гният праговете, заден капак, предни калници, около предно стъкло, отзад под стоповете.
Ако няма ръжда си заслужава парите. Щом е с ГИ, значи ще е по-евтин за каране и по-безпроблемен. 2Е мотора (115 к.с.) е здрав и няма да имаш проблеми.
Ако няма ръжда си заслужава парите. Щом е с ГИ, значи ще е по-евтин за каране и по-безпроблемен. 2Е мотора (115 к.с.) е здрав и няма да имаш проблеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
не сам гледал подробно но от близо е доста пазен и гледан човека не е по бързите скорости има 4 коли в тях и рядко го кара повечето жена му ще му направя един оглед да видя за ръжди
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”