Пукнат челен прозорец на голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
soulspli7ter
Автомобил:
Двигател:

Пукнат челен прозорец на голф 4

Мнениеот soulspli7ter » Вто 03 дек 2013 19:04

Бихте ли ме посъветвали къде да го сменя. Във кобра-та ходи там ми предложиха европейски за 190 лв с монтажа но ме притеснява това че имало сенник и бил син пак голфа и е черен и прозорците са затъмнени с черно фолио и нз дали няма да стой грозно. Пукнах го с чистачката вече се интересувах единствения вариант е смяна но нз. къде. Аз съм от Добрич но не е проблем и за Варна да кажете

Последна промяна от soulspli7ter на Вто 03 дек 2013 20:05, променено общо 1 път.

siti65
Автомобил:
Двигател:

Re: Пукнат челен прозорец на голф 4

Мнениеот siti65 » Вто 03 дек 2013 19:36

soulspli7ter написа:Бихте ли ме посъветвали къде да го сменя. Във кобра-та ходи там ми предложиха европейски за 190 лв с монтажа но ме притеснява това че имало сенник и бил син пак голфа и е черен и прозорците са затъмнени с черно фолио и нз дали няма да стой грозно. Пукнах го с чистачката вече се интересувах единствения вариант е смяна но нз. къде.

Колега, на мой приятел от Кж го взеха от автоморга. Късмет,същият модел, същото стъкло! Просто си го свалиха с метална жица, стъкларя си го почисти от остатъците лепило и го постави /залепи/ на колата. Цялата гимнастика излезе 120лв.и почерпка бира.90 лв стъклото и 30лв поставянето с лепило и почерпка.Пробвай с употребявано!

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Вто 03 дек 2013 20:03

Кво ли ша стане, ако напишеш в гуглето автостъкла добрич?!

soulspli7ter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soulspli7ter » Вто 03 дек 2013 20:14

Аз искам съвет от някой който е запознат и да ме каже според него кой е най-добрия съвет. Имали от някъде възможност да намеря челен прозорец без сенник.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 03 дек 2013 20:21

Наскоро ми се наложи да си сменям стъклото на Пасат-а. Оказа се,че китайското е по-близо до оригинала от колкото "европейското" , което реално е правено в Турция. Причината е, че завода за стъклата на VW в момента е в Китай :) .Това ме светна именно човек от Кобра. Сложи си китайчето и честно казано като изработка ми се вижда по-хубаво и читаво от едно "европейско" ,което се наложи да сменяме на друга кола преди време.

soulspli7ter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soulspli7ter » Вто 03 дек 2013 20:33

Цените на Кобра в различните градове различни ли са или едни и същи. Може ли да ми кажеш в града в които си колко струва китайското и европейското?

Потребителски аватар
mitko85
Автомобил: E91
Двигател: M47

Мнениеот mitko85 » Вто 03 дек 2013 20:44

Имах едно Венто, смяната на стъклото в Силистра излезе 170 лева-китайско(представители на Кобра). За нещастие същата година ми стреляха колата и предното стъкло пак го отнесе. В Кобра(София) китайско стъкло 110 лева с монтаж, щипки силикони... Сам си направи преценка дали са същите цените. Нормално е, транспортирането оскъпява всичко.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”