xploda написа:Vizor написа:Какво друго има да коментирам?

Не, че нещо, но ти и хората, като теб не се броите. В смисъл ти си в "тунинг" бизнеса, васкотата и по принцип всички зеленооцветени и червенооцветени се знаете и затова е това отношение. За обикновени потребители/клиенти е съвсеееееем друго отношението. Както ти си дал няколко примера с коректни очевидно твои хора моргаджии, така и аз мога да дам примери за некоректни и моргаджии и за майстори и т.н., които изобщо не те бръснат за 5ст. ако не си "някой". То и точно затова е станал фала с vasstop. Ако е бил стоплил навреме кой е ти гарантирам, че нито щеше да го отпрати, нито да го хваща за гушата ;)
Тука не съм съгласен,особено за отношението на Тони,не се познаваме лично,навремето бях купувал седалките за голфа от него,човека абсолютно винаги се е държал като пич,ако не знаеше дали е налична някоя част никога не казваше обади се след 5 мин,а поемаше самоинициатива след като провери да се обади,от 10 пъти има-няма 2 да не е звънял,имах проблеми с едното моторче на седалката,въпреки че седалките ги сложих след близо половин година,като му се обадих и му казах за моторчето последва коментара"дай ми номера на моторчето и ще ти намеря същото и ще го пратя" а не ама ти ги взема преди 6 месеца,аз от де да знам че не си го повредил ти...с такива хора е удоволствие да се работи,4 пъти ходих до една морга извън варна за една част,накрая се оказа че от това което търся,имат само половината защото нямаше кой да провери...някой поема ли ми горивото-не,но по телефона казват ела на място ще измислим нещо...а на тоя една тема антиреклама няма да му е излишна,а относно кой-какво очаква не мисля да коментирам...ако Васко беше отишъл в 18:05 е разбираемо да кажат ела утре :)
Мегапартс
Megaparts