Проблем със спирачките Golf 4
- Sou lReaver
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със спирачките Golf 4
Здравейте проблема е следния като натисна спирачките и волана ми претриса жестоко особено при по висока скорост,така взех си нови дискове някакъв среден вариант мисля че 90 кинта бяха комплект смених ги и се оправи но след 3000км проблема се върна,ядосах се на евтините дискове и поръчах brembo,сложих ги по същия начин проблема изчезна и сега след нови 3000км пак се връща,по леко е,но и предния път така започна,за сега при висока скорост като тръгна да спирам и има едно леко претрисане във волана и след туй се усеща как цялата кола се поклаща,на моменти го няма абе не зная направо ми иде да го продам,балансирани джанти,чисто нови гуми,не вярвам дисковете да са се изкривили пак,мамка му чисто нови са...много моля помагайте че ми писна...
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Re: Проблем със спирачките Golf 4
Щом изчезва след смяната на дисковете - значе е от тях. Новите се кривят поради някаква причина - може би спирачния ти апарат задържа. Аз го имам съшия проблем - с дискове за 700 лв...така че сметни колко са качествени.
Намери някои сервиз да ти ревизират спирачните апарати.
Намери някои сервиз да ти ревизират спирачните апарати.
- Sou lReaver
- Автомобил:
- Двигател:
и аз си помислих че единия апарата държи повече или де да знам мисла за начало да сменя течността...
- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
Колега по принцип на Голф 4 слабото място в спирачната с/ма са гумичките на водачите (особено на задните апарати) както каза колегата stenly_m намери някой да ти ревизира спирачните апарати.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
сложи дисковете на струг и ще се разбере,ако са криви ги изтъркайте,но не тези новите,а онези старите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”