p.s. Щом е рутнат гаранцията пада, а 3G е хубаво нещо ако искаш да имаш Нет в движение, за домашна употреба с наличен рутър не е необходимо.
restless написа:biol написа:Китайските таблети освен че са евтини трябва и софтуер- нямат.И да не казвам какво да несе взима , ще кажа какво е хубаво. Новия нехсус 7 , цена в бг магазин 450лв. Всички игри и програми вървят.
Новия таблет на Амазон срещу 230 $
http://www.phonearena.com/phones/Amazon-Kindle-Fire-HDX-7_id8158
само със софтуера е по зле.
Разбира се, щом е Андроид е зле със софтуера :D, при положение че има Гугъл маркет, какво значи "със софтуера е по-зле" оставям да тежи на писателя...
biol написа: Малко прложения работят на всички процесори , не са заложени всички инструкци. Много често игри и програми изобщо не поддържат MT.
xploda написа:Prestigio-то има малко по-бърз процесор и малко по-добра батерия. Lenovo-то пък е с повече вградена памет. Но пък е по-скъпо. С разликата можеш да вземеш карта памет и ще си с по-добри характеристики. Трябва да си видиш кой дисплей как реагира и как изглежда - цвят, динамичност. Не, че ще се впечатлиш, но все пак трябва да се види кое вади по-добра картинка, като цяло. Иначе за 200лв. тва е. Не се надявай на нещо по-добро.
svetkogug написа:xploda написа:Prestigio-то има малко по-бърз процесор и малко по-добра батерия. Lenovo-то пък е с повече вградена памет. Но пък е по-скъпо. С разликата можеш да вземеш карта памет и ще си с по-добри характеристики. Трябва да си видиш кой дисплей как реагира и как изглежда - цвят, динамичност. Не, че ще се впечатлиш, но все пак трябва да се види кое вади по-добра картинка, като цяло. Иначе за 200лв. тва е. Не се надявай на нещо по-добро.
ОК. Благодаря. Като знам малкия какъв е - ще му се нарадва за седмица,две и после пак ще вземе лаптопа, а това чудо ще остане за мен - сутрин като си пия кафето да прегледам новините.
Чуденето идва от това, че не ми се иска да взема нещо и то да даде фира след месец. Трябва ми нещо по-дурако устойчиво. По принци казват, че марковото е по-добро (в случая Lenovo/IBM), но пък тази цена малко ме смущава , пък и си прав за характеристиките на двата и за допълнителната карта. Та дилемата все още я има.
Freakylol написа:MeMO пад-а може ли да му се ръчне флашка от м-тел и да си има интернет без проблеми?
Freakylol написа:Къв е тоя таблет без интернет...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта