Покупка на VW Bora Diesel

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Покупка на VW Bora Diesel

Мнениеот Stivi » Нед 08 дек 2013 10:55

Кола от Враца ! Ко ? Нйе !

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 08 дек 2013 11:17

Е кво като е то враца?

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 08 дек 2013 12:37

Ам погледни колко ръжда има покрай дисковете, и прецени от къде е внос? Аз мисля от АвстриЯ и според мен, недей оставиЯ!

А някой да има мнение за тази Бора ? http://www.cars.bg/c453726
Ходих гледах я, ма не иска да свали от цената и стотинка!
Колата пали, ма не можах да я карам, няма номера!

Колега relaxxx, ако не си имал кола от Австрия, няма как да разбереш! Дано да не ти се налага да я ремонтираш, отдоло всичко е гнилоч! Ако дойде ред да сменяш лагер на някое от колелата, ще трябва да го грееш с оксижен! Не казвам, че няма и читави Австриики, ама 90% са решето!

Последна промяна от my heart iS iCe на Нед 08 дек 2013 13:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
relaxxx
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 08 дек 2013 13:06

От австрия е, вижда се от сервизната книжка, а кавто те притеснява това.. Момчета, трябва да си защитавате постовете с факти, не само да хвърляте мнения.. от враца, е недей, от австрия е остави я... Е кво като питам аз? Причината да го направя е..? На мен поне по снимки ми изглежда читава колата, но естествено, снимките са само 1во впечатление, просто питам на вас как ви изглежда.. оставете градовете и държавите, не робувам на такива градски легенди. Камо ли на ръждясали дискове...

Потребителски аватар
relaxxx
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 08 дек 2013 14:42

my heart iS iCe написа:Колега relaxxx, ако не си имал кола от Австрия, няма как да разбереш! Дано да не ти се налага да я ремонтираш, отдоло всичко е гнилоч! Ако дойде ред да сменяш лагер на някое от колелата, ще трябва да го грееш с оксижен! Не казвам, че няма и читави Австриики, ама 90% са решето!

Мерси колега, че се аргументира. Притеснява те факта, че може да ръждясала отдолу, заради австийските климатични условия, и обработката на пътищата им през зимата.. мисля това каза. За твое сведение обаче... имам преки наблюдения над един опел вектра набор '92 внесен от австия и купен лично от мен. Опел=ръжда... хеле пък стара вектра.. Мта.. опела вече 5 години се дъжи като куче.. само масло и бензин.. друго по него не е сменяно. А пък е доста читав смея да твърдя. Е вече започват да му набъбват калниците... :mhihi обаче... той е на 22г... и е опел и от австирия.. нормално. Та ако се избира нещо естествено ще му се направи добър оглед. А по снимките виждате ли проблемно зони, които да ви говорят за удари? Аз като че ли това искам да знам най вече, щото то друго не може да се прецени. Едно 60% и нагоре от колите идват ударени и наще мангали ги оправят тук и се кълнат в майка си че са пефектни.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 08 дек 2013 14:50

Така е прав си, че Австрийките, са читави като мотори, с това съм съгласен! Но като дойде ден, да не можеш да смениш спукана гума, и крика влезе в прага, тогава осъзнаваш, че колата е непродаваема, и не поправима, и какво правим? Ще трябва в багажника да си носиш трупчета и летвички да вдигаш колата на магарето и на пода, не мерси :no Затова по-горе писах, че като видя ръжда около дисковете, или някъде по колата, направо настръхвам, даже не мога да спя вечер :cry Затова кола, ако не се огледа в сервиз, има голяма вероятност да попаднеш хем на гнилоч, хем и на скапан мотор, и с две думи нямаш кола!
Дано си намерим читави коли :a045

Потребителски аватар
relaxxx
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 08 дек 2013 15:03

Тази кола, която ти си показал, не ми харесва около десния фар, вий как е зяпнала млако бонята и като че ли леко фара е кривнат... Може и да си въобразявам, но левия изглежда по друг начин.. Та аз видя ли такова нещо изчезвам, както ти от ръждел :)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 08 дек 2013 15:11

Да колега, и аз това забелязах, но пуснах мнение, за да може и други 2 очи да погледнат, и аз точно там забелязах, че има проблем още когато отидох да я гледам, и затова питам. Явно няма да я бъде! И аз като тебе разбрах, че ако нещо не ти хареса, не прави компромис, защото излиза скъпо, по-добре пеша отколкото с барака в гаража! Благодаря за мнението и разбирането :th_up

Потребителски аватар
relaxxx
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 08 дек 2013 15:26

Добре де аз всички сайтове обърнах, и всичкото бора е дроб.. даже и по скъпите пак са дроб.. Как да намеря читава бора.. Май ше трябва да се разходя до германия... споделете някви добри бори които сте мернали.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 08 дек 2013 15:33

Не казвам, че са супер, но не манирам забелжеки поне отвън! Не съм ги гледал!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11385046810428777&f1=details&slink=50h1hp
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11385641614480865&f1=details&slink=50h1hp

Потребителски аватар
relaxxx
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 08 дек 2013 19:35

За първата и аз я видях :biggrin .... обаче не искам комби... Какво ще кажете за тази..

http://www.mobile.bg/11385629620779738

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 08 дек 2013 19:42

Според мен, и тази е попаднала в задръстване, и десния фар, леко зее! Не мисля, че си струва 6-те бона и половина :screwy

Потребителски аватар
relaxxx
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Нед 08 дек 2013 19:46

:mhihi абе и аз го видях, ма се си викам... привижда ми се. Значи според теб са и много тези пари.. А според теб, по добре ли е бенз или дизел.. За мен лично няма значение.. тъй като ше и се правят около 10-15к на година макс. Читав дизел ако излезе също не е за пропускане. Но май - бенза е по евтин за поддръжка.

Потребителски аватар
kiro rachnata
Автомобил: vw
Двигател: бензинов

Мнениеот kiro rachnata » Нед 08 дек 2013 20:29

Левият фар и бронята имат нужда от малко центровка нагоре иначе като цяло е добре но, този двигател мисля не е най добрия вариянт за БОРА !

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 08 дек 2013 20:42

relaxxx написа::mhihi абе и аз го видях, ма се си викам...А според теб, по добре ли е бенз или дизел.. Но май - бенза е по евтин за поддръжка.

Определено този мотор както каза "rachnata" не е подходящ за това купе! Ако беше дизел 131 водни коне, бих се замислил, макър да ги нямам парите! Определено 125 коня бензин е добре за това купе! Аз както гледам, читава бор-а не се среща хич, а за Голф 4-ка може и да ти излезе късмета та и дизел, за тези пари!
А според мен за тези колиметри които въртиш в града, си само за бензин! Аз даже падам и на 8 хил на година, говорим за километри навъртяни по работа и задачи, а не да обикаляш кафетата :mhihi За кафетата си трябва метанец :c010 :h020

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”