Нов акумулатор
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нов акумулатор
И аз се интерсувам от този въпрос,и най-вече как се урежда заверката на гаранцията и самото гаранционно обслужване ако се наложи ,като се има предвид че акуто се получава по куриер ? Вчера им пуснах запитване ,но може би днес не работят понеже още няма отговор !
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Акумулатори съветвам да се взимат само от официалните представители. За 100-тен път пиша, че е много по-важно да вземеш пресен акумулатор отколкото някой на примоция дето е висял по складове.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Сега ако ми кажеш и кой е официалния представител на Монбат за Бургас цена нямаш понеже ние с Гугъл нещо не се оправихме :)
това ,че е в промоция и на по-ниски цени не означава ,че акумулатора е стоял по складове и т.н. !
след това искам да кажа ,че официалните представители пак си слагат надценки , като пример ще дам цените на акумулатори MONBAT DYNAMIC 75Ah 153лв в Стара Загора в представителя! в сайта акумулатори.бг е бил 148лв и сега е 130лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при положение ,че Акумулатори БГ ООД вече над 9 години е оторизиран фирмен сервиз на Монбат АД - българският производител на акумулатори, който се стреми постоянно да подобрява дейността си във всички възможни аспекти: повишаване на пазарния дял, снижаване на цените, по - ефективно управление на рисковите фактори и като цяло повишаване удовлетворението на клиентите.
Въпросът ми беше дали някой е купувал от там и мнения не акъл ......
след това искам да кажа ,че официалните представители пак си слагат надценки , като пример ще дам цените на акумулатори MONBAT DYNAMIC 75Ah 153лв в Стара Загора в представителя! в сайта акумулатори.бг е бил 148лв и сега е 130лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при положение ,че Акумулатори БГ ООД вече над 9 години е оторизиран фирмен сервиз на Монбат АД - българският производител на акумулатори, който се стреми постоянно да подобрява дейността си във всички възможни аспекти: повишаване на пазарния дял, снижаване на цените, по - ефективно управление на рисковите фактори и като цяло повишаване удовлетворението на клиентите.
Въпросът ми беше дали някой е купувал от там и мнения не акъл ......

- radi_nrj
Друго имам в предвид, като го поръчаш по нета не знаеш какво си купил докато не ти го доставят 

ами на опция преглед освен
друг вариянт няма
проверяваш номера , кога е произведен и така
то май май всичко е до късмет с тези акумулатори , пишман станах ,тука няколко дни само чета и накрая излиза ,че всички излизат от един завод
като изключим българските

- radi_nrj
Ми то на Европейския пазар има не повече от 5 основни играча. Джонсън Контрол държи Варта, Бош, Гигават и една камара други, следващия е Ексайд и на 3-то място е Монбат, който е и собственик на Старт. След това са Банер и след тях са италианците от Фиам. Отделно има една камара фирми предимно в западна европа, които са си самостоятелни търговци с техни търговски марки, но нищо не произвеждат. Тези търговци купуват "голи" акумулатори от гореизброените 5 и само брандират.
Та ако тръгнеш да ровиш по нета свят може да ти се завие от информация.
Та ако тръгнеш да ровиш по нета свят може да ти се завие от информация.
и още малко инфо "Акумулаторите PERION се произвеждат в заводите на VARTA - Johnson Controls в Чехия" именно от там излиза и Bosch ,Gigawatt и Excell
BERGA е 100% дъщерно дружество на VARTA Automotive, част от Johnson Controls ... всичко от един казан
трагедията е пълна , няма ги онези хубави стари акумулатори с 5 години гаранция .... и ги караш 7-8 години

трагедията е пълна , няма ги онези хубави стари акумулатори с 5 години гаранция .... и ги караш 7-8 години

-
- Автомобил:
- Двигател:
Има ги,има ги ама не в Бг.От Англия си купих Bosch Silver,със 5 год гаранция.
ами затова мисля да заложа на българското
ако и тука ги продаваха тези хубави акумулатори като в АНГЛИЯ, бих дал и 300лв за акумулатор
като съвет ми казаха ,че мога да си сложа всякакъв, само да се бяга далеч от BOSCH S4 произведен в Турция !
УСПЕХ на всички в избора
ако и тука ги продаваха тези хубави акумулатори като в АНГЛИЯ, бих дал и 300лв за акумулатор

като съвет ми казаха ,че мога да си сложа всякакъв, само да се бяга далеч от BOSCH S4 произведен в Турция !
УСПЕХ на всички в избора

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Намери в Ауди форума потребител gsb и ще вземеш Варта Силвър за тези пари
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
TiL написа:Пълен филм... Мислех за бош, но като чета... Понеже от монбата на предишната ми кола останах доволен (7 години издевателства и издържа геройски) мисля пак да заложа на българското. Та какво ще кажете за http://store.emk-33.com/product/794133/akumulator-tyagov-12v-075-ah-semi-traction-monolith-power-monbat.html 075 (Ah) мисля са достатъчни за моя мАтор.
Нали правиш разлика между стартов акумулатор и тягов такъв понеже този от линка е тягов

аз залагам на този с безплатна доставка за цяла БГ до 30 декември http://akumulatori.bg/140/Product/89/Monbat%2077Ah%20Formula#info
TiL , това е каталог https://docs.google.com/file/d/0B_6qcfm5Phz0MzRjNzkzNjctZmY0Yi00YzAxLWJlMzAtNmQzYTc5NzljZjE4/edit?hl=bg&pli=1
тук по-надолу пак има каталог по автомобил http://www.didi94.com/batteries/exide/batteries.htm
TiL , това е каталог https://docs.google.com/file/d/0B_6qcfm5Phz0MzRjNzkzNjctZmY0Yi00YzAxLWJlMzAtNmQzYTc5NzljZjE4/edit?hl=bg&pli=1
тук по-надолу пак има каталог по автомобил http://www.didi94.com/batteries/exide/batteries.htm
и аз се колебая дали да не взема този първия ,който ти си постнал.... Premium
иначе мисля че този ще е предостатъчен,няма смисъл от по-големия ,който ти гледаш ! ще дойде голям за Пасата !

иначе мисля че този ще е предостатъчен,няма смисъл от по-големия ,който ти гледаш ! ще дойде голям за Пасата !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”