Модовете и админите на форума - постнете темата където намерите за добре. Линка е към тунинг-форума.
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 841#665841
Нашите в Либия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Volkov написа:..... АТАКА на посолството им, подпалване и ГАВРА, точно така както те се изгавриха с медиците!!!
Мда....

Тоя Волен ви е размътил мозъците....

Тая тема от инициатива ще прерасне в политически размисли и страсти....
А че Муамар си прави ташак,вярно е....

- BUHALA
- Автомобил:
- Двигател:
BUHALA написа:В събота в 12:00 на учебния полигон до гребната база в Пловдив. който има възможност да направи транспаранти. Ще си определим маршрут и ще проведем мирно и спокойно авто-шествие. Целта ни не е да роптаем срещу кметство, градски власти и т.н. Целта ни е да покажем съпричастност към приятелите и познатите ни в София които протестират пред либийското посолство. Ще имам грижата да потърся полицейско съдействие - да кажат дали патрулка ще осигурява колоната. Моля ви да се съберем в петък вечерта на полигона колкото може повече хора, за да изкоментираме организацията.
Да не стане така че да ходя да говоря с полицайте, а да се съберем 5-6 коли. Моля който знае за сайтове и имейли на Пловдивски медий да пуска инфо където може. разпращайте инфо и към други форуми (не само автомобилни)
С полицайте ще говоря че в 12:00 тръгваме от полигона - който може да дойде по-рано. ще се постарая да имам надписи в себе си, но основната тежест за надписите я поема Жоро (VADER), та дано смогне момчето да направи повечко
- BUHALA
- Автомобил:
- Двигател:
Имаме благословията на "Голяма община - Пловдив" за авто-шествието. Ще имаме полицейско присъствие за осигуряване на маршрута.Програмата и маршрута са:
23. 12. 2006 (събота)
11:00 часа - събиране на полигона на гребната база.
12:00 часа - тръване по маршрут: Полигон - ул.Владивосток - ул.Перущица - надясно по бул.Пещерско шосе - наляво по ул.Царевец - наляво по ул.Хаджи Димитър - бул.Хр.Ботев - наляво по бул.Васил Априлов - надясно по бул.България - на дясно по бул.Цар Борис III (Обединител) - на ляво по бул.Хр.Ботев - на ляво по бул. Източен - на ляво по бул. 6-ти Септември - връщане на паркинга на стадион "Пловдив".
Имаме и осигурено медийно присъствие.
23. 12. 2006 (събота)
11:00 часа - събиране на полигона на гребната база.
12:00 часа - тръване по маршрут: Полигон - ул.Владивосток - ул.Перущица - надясно по бул.Пещерско шосе - наляво по ул.Царевец - наляво по ул.Хаджи Димитър - бул.Хр.Ботев - наляво по бул.Васил Априлов - надясно по бул.България - на дясно по бул.Цар Борис III (Обединител) - на ляво по бул.Хр.Ботев - на ляво по бул. Източен - на ляво по бул. 6-ти Септември - връщане на паркинга на стадион "Пловдив".
Имаме и осигурено медийно присъствие.
тв доде по жицата, сори не ми се превежда
na 24:12:2006 ot 19:30 6te se provede protest v za6tita na bulgarsikite medici v libiq. To4no v 19:30 v cqla Bulgariq 6te nastane tumnina za 5 min neka vsi4ki bulgari se obedinim za edna kauza SVOBODA ZA BULGARITE V libiq. Molq izpratete tova suob6tenie na kolkoto mojete pove4e hora i na kolkoto mojete mesta. Neka da budem edinni
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Varbona написа:тв доде по жицата, сори не ми се превеждаna 24:12:2006 ot 19:30 6te se provede protest v za6tita na bulgarsikite medici v libiq. To4no v 19:30 v cqla Bulgariq 6te nastane tumnina za 5 min neka vsi4ki bulgari se obedinim za edna kauza SVOBODA ZA BULGARITE V libiq. Molq izpratete tova suob6tenie na kolkoto mojete pove4e hora i na kolkoto mojete mesta. Neka da budem edinni
Това какво ще рече - да си гасим лампите в неделя в 19.30 ли? Или ще ни спрат тока

- BUHALA
- Автомобил:
- Двигател:
Много хора от Пловдив има в тоя форум, но ни вест, ни кост.
Какво става - ще се включите ли в шествието утре?
Пловдивчани - не спете! Нашите Хора в либия имат нужда от морална подкрепа. Палете колите и всички идвайте на полигона на гребната база утре по обяд (11ч.) И дано да са ви издръжливи клаксоните....
Какво става - ще се включите ли в шествието утре?
Пловдивчани - не спете! Нашите Хора в либия имат нужда от морална подкрепа. Палете колите и всички идвайте на полигона на гребната база утре по обяд (11ч.) И дано да са ви издръжливи клаксоните....
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
BUHALA написа:Палете колите и всички идвайте ....
Нищо лично, но каква морална подкрепа даваш, като стоиш на топло в колата си?
За да има морална стойност този акт, трябва да има доза лишение, а не да се возиш в топлата си кола, музичката тихо да свири и ти да "даваш морална подкрепа" на хора престояли 8 години в либийски затвор

Много повече идея има в едно мълзчливо бдение със свещ в ръка пред някоя църква или на голям площад, отколкото автопоход.
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
препратих темата в организационен за пловдив тийм http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=12941&start=90&postdays=0&postorder=asc&highlight=
но аз няма да съм в пловдив по това време. поне се надявам тази инициатива да събуди гражданското ни чуство, че сме част от ОБЩЕСТВО. а знам, че подкрепата е нещо много ценно - какъв е начинът е избор на всеки. дано положителните мисли стигнат до сърцата на нашите 'заточени' сънародници в либия.
но аз няма да съм в пловдив по това време. поне се надявам тази инициатива да събуди гражданското ни чуство, че сме част от ОБЩЕСТВО. а знам, че подкрепата е нещо много ценно - какъв е начинът е избор на всеки. дано положителните мисли стигнат до сърцата на нашите 'заточени' сънародници в либия.
- BUHALA
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:BUHALA написа:Палете колите и всички идвайте ....
Нищо лично, но каква морална подкрепа даваш, като стоиш на топло в колата си?
За да има морална стойност този акт, трябва да има доза лишение, а не да се возиш в топлата си кола, музичката тихо да свири и ти да "даваш морална подкрепа" на хора престояли 8 години в либийски затвор![]()
Много повече идея има в едно мълзчливо бдение със свещ в ръка пред някоя църква или на голям площад, отколкото автопоход.
Е как все ще се намери някой да намери кусур
Това се сетихме - това направихме
Не мисля че е важен начина по който показваш съпричастност.
А какъв е смисъла да си сложиш едно флагче на ревера и да си продължиш ежедневието по най-нормалния начин - според теб и това няма да има смисъл , нали?
Като се организира тия дни мълчаливо шествие със свещи - пак ще сме там.
А за авто-шествието - няма да сме на топло не се коси - и музика няма да има. Знамената и транспарантите ще са през джамовете, а клаксона ще заглушава музиката..........
Върни се в “ОФФ-Топик - други”