Извинявам се ако я има темата но съм от гсм и не мога да търся.Здравейте колеги имам голф 3 1.9тд от година насам.Проблема ми е следния вчера смених антифриза а стария беше със странен цвят бръкнах в казанчето и изкарах един човал масло.Отидох веднага в сервиза и човека ме зарадва със сума с която мога да си купя крава питах го дали може да изчака каза няма проблем карай.Та въпроса ми е да му вярвам ли или да търся кординатите на жена му
П.С.не загрява не губи масло не губи антифриз.

Голф 3 1.9 тд - Масло в антифриза
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Голф 3 1.9 тд - Масло в антифриза
Трябва добре да се промие системата . Поне два пъти . След това да се следи, дали ще влезе пак масло в казанчето . Можеш да имаш късмет, може някога колата да е имало интервенция по глава/гарнитура и да е бил отстранен проблема , но не и маслото от казанчето . Щом не загрява и губи масло/антифриз си мисля ,че е вероятно това .
В другия вариант- да, доста е работата и вече ти си преценяваш дали да я правиш.
В другия вариант- да, доста е работата и вече ти си преценяваш дали да я правиш.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
да караш с масло във водата не е много оферта,въпреки че и на мен "майстор" ми каза,че нямало проблем,което ми звучи абсурдно.
иначе имаш две алтернативи.маслоохладител или гарнитура на главата.първото не е много скъпо да го правиш.
иначе имаш две алтернативи.маслоохладител или гарнитура на главата.първото не е много скъпо да го правиш.
И на мен ми звучи абсурдно ако нямаше проблем щях да си доливам масло през казанчето такаче ще проверя при други мастори и ще пиша не ми се играе със съдбата за тва ще гледам да го остраня благодоря колеги...
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Не оправиш ли веднага проблема и промиеш системата, ще се разложат всички маркучи.Както и радиаторите.
- ch5393ah
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай първо с охладитела като предварително промиеш системата.
Върни се в “Дизелови агрегати”