Три пъти съм ходил, първия път преди 4 год., когато още нямаше охрана. Втория път защото работи в събота и третия път, защото ми беше близо до работа. Тогава вече имаше охрана, реших че много му е пораснала работата!
Пълен боклук като човек! Незнам как такива хора просперират честно казано.
След третия път си намерих друг нотариус, на Мария Луиза, да малко по-далече ми е от работа, но си спестявам поне 20мин. за чакане.
Това човече е поредното доказателство, че най-близкото не винаги е най-удобно, да не говорим за евтино.

Нотариус - Николай Гочев - София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нотариус - Николай Гочев - София
Vlad777 написа:FreeSoul написа:Другият вариант е много опарени да са разбрали за темата тук и да са се регнали да го оплюят.
Напиши нотариус Николай Гочев в Google и виж, че темата излиза на второ място. Явно хората я намират и се регистрират да споделят какво им се е случило...
Не мога да се съглася, че всеки ден в Гугъл влизат хора и търсят мнения точно за този нотариус и хоп, излиза тема във VW форума и дай да се оплачем, ами преди да я имаше темата пак ли тези потребители с по 1 мнение не са имали къде да го оплюят. Според мен това са неистински истории и мнения, което не променя другите отрицателни мнения на останалите потребители, на които вярвам. Просто нека се провери, за да няма случки като със гласуването за снимките

-
- Автомобил:
- Двигател:
Би ли обяснил какво искаш да кажеш с "Просто нека се провери"!
- petiaivanova12
- Автомобил: SEAT ALTEA XL 2.0TDI
- Двигател: BKD 2008
Пълномощно за продаване на голф 2=57лв.На друго място в центъра 20лв?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
FreeSoul написа:всеки ден в Гугъл влизат хора и търсят мнения точно за този нотариус
Това го проверих и всъщност е точно така, защото постоянно имаме посещения по тези ключови думи.
Един път съм ходил при въпростния нотчриус, първо, че чаках 1 час, второ, че катоз влезнах в бутката му той си говореше под носа, не чувах нищо, а когато го помолих да повтори беше на крачка да ми скочи на бой. Пълен глупак и с тая охрана отвън, пълен паляк. Повече няма да стъпя при него
- away_afk_brb_gg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 1.9 GTD
- Контакти:
Колеги някой да има актуален номер на въпросния нотариус, че всички номера който намерих в нета са грешни, а ми трябва да се свържа с него да си довърши работата по един договор че заради него немога да регистрирам и прехвърля МПС ...

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Ето колега, снимах му визитката, дано свърши работа. Аз също съм работил с него, но горещо НЕ го препоръчвам! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”