БОРА-не свети лампа за подгряване,
БОРА-не свети лампа за подгряване,
Здравейте колеги,моля помогнете!четох доста из форума но проблема остава,колата е bora TDI 116кс п,д -AJM двг,Проблема е следния и го прави когато си поиска,след като съм я карал и вече е загряла спирам за малко след което се качвам давам на контакт-лампата за подгряване не светва и варти но не пали все едно не идва гориво,След изчакване на 5-10 минути се оправя,до следващия път когато реши да го направи,,,,Четох в форума и смених реле 109 което при мен е номер 103 което се намира под волана,Закачих я на ВАГ-ком грешка няма,А най лошото е че днес за пръв път ми загасна и в движение,след като я избутах в страни пробвах да запаля-лампата на свещите не светва и само варти но не пали,след една цигара време се оправя,ако може някой да помогне ще сам благодарен!
- J.Vasilev
- Автомобил: VW Golf 4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Re: БОРА-не свети лампа за подгряване,
Последно,кое е релето за подгр. свещи-109 или 103?На моя голф ги има и двете,лампата не ми свети изобщо,но колата си пали перфектно и вьрви добре.Моля,който е по-запознат да сподели.Никога не ми светва лампата на таблото и си мисля,че е изгоряла,защото свещите са нови и реле 109 сьм го сменил с работещо-оригинално...Моля споделете 

- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
и мен ми се случи това когато чиповете на компютъра ми бяха се размърдали но моя компютър е с чипове и бях слагал цокъли ,че да си сменям софтуера ,а при теб не знам компа ти дали е с флаш или цокъли с чипове ,ако някой е бутал . Провери го.
- J.Vasilev
- Автомобил: VW Golf 4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Благодаря за съвета,не знам и аз какъв е компа,ама ще го прегледам.Реле 103 не разбрах за помпата ли е или за подгревните свещи?Предварително благодаря на всички,които вземат отношение по темата.
Върни се в “Дизелови агрегати”