MK3 Silver lady

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
hegemon
Автомобил: Golf MK3
Двигател:

Re: VW 3 Един бъдещ "проект"

Мнениеот hegemon » Вто 10 дек 2013 0:27

Ами ето за това се допитвам до вас,да ми давате идеи,защото несъм решил точно какво искам,а така както е сега колата неискам да я оставям .Ще разгледам из форума,из интернет и така..лека-полека ще стане нещо защото аз сега тръгвам от нулата с кола и знания по нея :) А искам и имам желание да се образовам :icon_lol

Потребителски аватар
SA4MATA
Автомобил: GOLF
Двигател: 2.0 TDI

Мнениеот SA4MATA » Вто 10 дек 2013 4:34

Ако държиш много на "тунинга" опитай с нещо от сорта на спортни седалки, спортен волан, топка за скорости... и т.н, но не се задоволявай със синьо-червени китайски по за 30лв от магазина... Придържай се към нещо стилно :) Обзаведи я с едни хубави джанти, а може би и окачване. В момента си намислил някой твои идеи който аз например уважавам, все пак колата си е твоя. Само да не съжаляваш след няколко месеца. :banghead Успех колега :beer

Потребителски аватар
icotoooo
Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
Двигател:

Мнениеот icotoooo » Вто 10 дек 2013 9:34

Колегите вече са го казали.Ето тук може да разгледаш http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=77&t=313926 има доста снимки.В раздел "Оптичен тунинг" и "Моят VW" има доста теми с добри 3ки,от които може да почерпиш идеи. Успех :th_up :th_up

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Вто 10 дек 2013 10:27

Както каза колегата по горе мисля да затъмня мигачите...с спрей или фолио да ги затъмня

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Вто 10 дек 2013 15:58

hegemon написа:Както каза колегата по горе мисля да затъмня мигачите...с спрей или фолио да ги затъмня

Нито с едното нито с другото! Черни мигачи се продават , вземи си от някоя морга тъмни стопове Hella около 25лв върви броя.Аз съм на принципа като правя нещо да го направя както трябва и то от първия път. Защото знам , че като правя нещо с идеята да мина максимално тънко , после не ми харесва и го развалям съответно ми излиза по скъпо.Давам ти пример сложи си тъмни мигачи на предната броня(или я запълни и боядисай)тъмни мигачи на предните калници , тъмни стопове,цяла решетка,ниско окачване и хубава джанта.Еми това е нищо друго не ти трябва по външен вид.Гони изчистения вид на автомобила , а не кичозния и циганската сергия който можеш да го постигнеш и със 100лв.Вярно , че нещата който ти казах са скъпи но не е казано , че трябва да стане всичко на веднъж.Пък и идват празници вади си сурвакницата и почвай цялата рода. :mhihi

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Сря 11 дек 2013 8:26

:icon_lol Ами то че няма да е на един път няма.Полека-лека и ще стане,ще разгледам из форума за някоя 3ка така за идея по екстериор и така :c020

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Сря 11 дек 2013 10:52

Днес реших така и така си нямам работа да ви споделя какви ми бяха първо идеите за тунинг преди да пусна тази тема,а вие преценете и кажете кое е добре да взема за колата и кое не.По принцип знам,че тук всеки се стреми към по изчистен вид на колата,а аз както е тръгнало вървя срещу течението :icon_lol .Ето снимките и вие преценявайте.
Изображение Изображение Изображение Изображение
Дал съм 2 предни брони,защото се двоумях между тях.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 11 дек 2013 11:04

За мен има само едно нещо по-неразбираемо от това да искаш да караш двадесетегодишна кола, която е направена да изглежда като нещо средно между космически кораб и циганска каручка - това е да искаш да караш двадесетегодишна кола, която е направена да изглежда като нещо средно между космически кораб и циганска каручка и на всичко отгоре е 60-70 кс.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Сря 11 дек 2013 11:14

hegemon написа: :icon_lol .Ето снимките и вие преценявайте..

Тук също има идеи за свежи курници :beer
Edit: извинявам се, но се опитваш да си "убиеш" колата по-най грозен начин.
Двойка, тройка голф са уникално красиви коли в стоков вид.

Последна промяна от bobocamaro на Сря 11 дек 2013 11:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Сря 11 дек 2013 11:23

75 коня е :mhihi ..Незнам на кръстопът съм какво да правя по външният вид на колата.Явно това което го мисля несе удобрява от вас,значи ще послушам съвета на колегата KadROo и каквото стане. :icon_lol bobocamaro разбрах ти намека ^^

Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Мнениеот Daniel Kuntov » Сря 11 дек 2013 11:27

една идея от мен :biggrin
Прикачени файлове
vw-golf-iii.jpg

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Сря 11 дек 2013 11:40

Стига колега малко ми трябва ...хората се опитват да ме откажат от това ,ти на там ме буташ :icon_lol

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Сря 11 дек 2013 16:00

Изображение
Натисни върху снимката,в сайта има голям избор на такива извращения. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Сря 11 дек 2013 16:05

Колега виждам , че си много зелен за това си поиграх 10 минутки , за да те вкарам в релсите Изображение :love.vwclub

Потребителски аватар
terek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terek » Сря 11 дек 2013 17:05

Колега немога да те разбера в първия пост казваш че не ти харесва стил Бързи и яросни ,пак точко това май ти харесва.За мен по-добре смени фарове,стопове едно окачване едни големи джанти и една боя да лъсне колата, мисля че ще си много доволен от резултата.А за кората също не бих я рязал,ако ти е сляба музиката смени говорителите отпред,търси задни кори с говорители също такива корите който са на кората с говорители може и някой буфер да сложеш в калника,иначе другите варянти за озвучаване са да нямаш багажник.

Върни се в “Моят Volkswagen”